Piteå Idrottsförening

Trevlig sommar

Tommy

Piteå IF FF

Råd och vård för idrottsskador
2017-06-19 22:16

15 juni 2017 Ring och få hjälp - kostnadsfritt

Från 15 maj är det premiär för den nya tjänsten "Råd och Vård för idrottsskador". Tjänsten är en del i den försäkring genom Folksam som omfattar alla spelare i landets fotbollsföreningar. Syftet är att ge skadade spelare ett bra första omhändertagande med snabb och komplikationsfri rehabilitering.

Ett nätverk av erfarna idrotts-sjukgymnaster och läkare runt om i landet står beredda att hjälpa våra spelare. Och det är helt kostnadsfritt. Så här går man till väga:

1. Spelare/ledare/förälder ringer "Råd och vård för idrottsskador" - 020 44 11 11
  2. En sjukgymnast svarar i telefonen och ger råd för den aktuella situationen.
  3. Om sjukgymnasten bedömer att spelaren behöver få träffa en vårdgivare kan denne boka en tid till spelaren direkt i telefonen.
  4. Spelaren besöker sjukgymnast eller läkare. Det är också möjligt att få ett återbesök hos sin sjukgymnast eller en röntgen hos sin läkare. (Det finns dock en begränsning på max två sjukgymnastbesök, ett läkarbesök, en röntgen.)

Notera att de nya villkoren gäller från och med 15 maj 2017, d v s för skador som uppstår från och med denna dag.

Kom ihåg att hämta Intyg behörig spelare PSG
2017-06-18 19:24

Intyget ska signeras av föreningens ordförande, sektionsordförande eller likvärdigt. Alltså, inte ledaren för laget.

Det räcker med ett (1) intyg för samtliga spelare i laget som behöver intyg. Sätt ihop intyget med en deltagarförteckning för att underlätta incheckningsprocessen i turneringen.

Denna blankett ersätter kravet på identitetshandling såsom pass eller ID-kort.

ID-kontroll/Intyg behörig spelare sker på samtliga 11-mannalag, samt den äldsta 7-mannaklassen.

Intyget ska vara med på incheckningen. Signerade intyg finns att hämta på kansliet. Kom ihåg att även hämta vimplar.

Kansliets öppettider mån-fre 7-11

Viktigt fadderkvällarna
2017-06-16 07:00

Hur ser det ut i lagen om att ev. filma dessa kvällar och göra ett litet "reportage" på herr och dams sociala medier?

Är det något lag som har spelare som INTE får filmas isåfall?

Mejla det så fort som möjligt till

k.holmstrom@icloud.com

Välkommen till Fadderträningar
2017-06-15 22:42
Träningarna kommer att vara 1-1,5 tim (beroende på ålder). Alla lagen tar med sig sin egen träningsutrustning (bollar, västar, hattar m.m.)

Mån 19/6 kl.17.45
Lagens tränare planerar och håller i träningen och A-lagsspelarna är med och genomför den (vissa kommer nog att ta över träningen).
Torsdag 22/6 kl.17.45
A-lagsspelarna planerar och håller i träningen och  lagens tränare är med och genomför den.

Båda dagarna kommer det att finnas målvaktsträning för alla målvakter. De träningarna planeras och utförs av A-lagens spelare.

Se nedan var ert lag kommer att hålla till

/Ungdoms
Nordlunda
2017-06-13 20:04
Nu när vi öppnat Nordlunda vill vi att alla (ledare, spelare & föräldrar) hjälps åt att hålla ordning där.
Vi kommer att ställa en låda vid anslagstavlan där allt kvarglömt kommer att samlas.
Varje lag har ett fack i "gamlagaraget" (vit garageport) där ni kan lägga era saker mellan träningarna.
I förråden ute vid planerna finns det lite träningsutrustning. Kom ihåg att sätta tillbaka utrustningen i samma förråd som ni tog den ifrån (av någon anledning fungerar inte det, utan sakerna hamnar på fel plats)
Det är samma nyckel som går till hela Nordlunda. Har inte laget någon nyckel kontaktar man kansliet.
Vi vill att alla 5-manna lagen efter sin första träning på Nordlunda lämnar sina västar, koner & hattar i förrådet närmast 5-manna planerna. Sedan skickar ni ett mejl till k.holmstrom@icloud.com att det är gjort.

Ungdoms

F 03, 22/06 23:08