Piteå Idrottsförening
Avslutning söndag 10/9
2017-09-08 21:27
Då vädret inte verkar vara på vår sida i helgen så här vi bokat fika som avslutning på Café på bit.
Vi bjuder på fika och då ingår brädspel och kortspel.
Vill man spela andra spel kostar det 20 kr för 30 min.

Vi bjuder på fikat och vill dom spela ex tvspel får dom ta med sig 20 kr.
Café på bit finns i Jowa huset, i gamla lasergame lokalen. Vi samlas utanför på parkeringen vid lastbryggan på söndag kl 17.30 och slutar senast kl 19.00.

Glöm inte ta med matchtröjan tvättad.

Anmäl i gästboken till avslutningen så vi kan boka fika i förväg.
Det betyder ju också att ni som skulle fixa fika inte behöver skicka fika, kaffe och saft med pojkarna på söndag.

Sen vill vi tacka alla föräldrar som bakat och sålt fika på våra hemmamatcher. Det har gett 4 646kr till lagkassan.
Det är ca 450 kr/match.

En mer utförlig ekonomiskrapport kommer när vi har sammanställt och avslutat allt.
I samband med den kommer en sista påminnelse om dammatchen vi har kvar att jobba på i oktober.

Vi i föräldra gruppen vill passa på att ge er föräldrar en stor eloge för allt ni hjälp till med, PSG, dammatcher, fika på matcher, försäljning av grillsåser och fikalotteri.
Samt tack till grabbarna som kämpat på fotbollsplaner runt om i Norrbotten, vilka kämpar ni är.
Även ett stort tack till alla ledarna som tagit hand om våra pojkar så att dom kunnat spela fotboll.

Stort tack till er alla och trevlig helg!