Piteå Idrottsförening
Träningsstart + kläder söndag mm
2019-03-27 16:46
1) Vi välkomnar alla i P06 till en ny säsong 2019, vi har lyckats få en tid i Norrstrands Fotbollshall nu på söndag 31/3. Samling och genomgång 10.15, träning till 11.45.
Om sol och plusgrader hjälps åt börjar vi träna ute på Strömbacka nästa vecka.

2) Magnus Lundström slutar som ledare pga tidsbrist, han kommer kanske att vara tillgänglig om det krisar ibland. Men det gör att vi får problem, alla andra lag i PIF från 05 och yngre har minst fem ledare men vi är bara tre i P06. Dessutom med skiftjobb (jag) och jobb i Luleå (Chrille) så vi önskar att få en hjälpande hand eller fot av någon eller några föräldrar då och då om vi ska lyckas genomföra säsongen. Kontakta Micke vid intresse (070-2601004).

3) Vi är just här och nu 27 spelare i laget - fler än ifjol - imponerande :)

4) Vi har tyvärr tvingats lämna återbud till cupen i Luleå, bl a pga jobb, vi siktar istället på två cuper i Skellefteå maj/juni. Se kalendern.

5) Beställda kläder från Sportringen är klara, hämtas av Malin och lämnas ut under söndagens träning. Alla måste hämta där och då även om ert barn inte kan komma.

6) Som vanligt är det ett absolut krav att meddela frånvaro från träningar och matcher i så god tid som möjligt så vi kan planera verksamheten efter antal barn. Skriv i gästboken eller meddela Micke.

7) Mer föräldrainfo tar vi när vi har möjlighet i samband med någon träning, vi lägger förstås även ut löpande info här.