Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Piteå IF Fotbollsförening
Fotboll
F 06

Lagdressar för F06
2018-02-19 21:16
Denna dress gäller för F06.
Tack vare våra sponsorer, PAUS, Trisco, Box Modul, Länsförsäkringar, PLE, och Blikk, kan vi erbjuda subventionerade lagdressar för vårt lag.
Detta gäller när man beställer hel dress, dvs både tröja och byxa. Vi har beslutat att det är dressen Adidas Condivo training 18 som gäller för F06, se bild ovan. Varje spelare som beställer hel dress får 400kr i subvention av laget. Det innebär att juniorstorlek kostar 349kr och seniorstorlek kostar 449kr (istället för 749kr/849kr). Kläderna måste beställas på Sportringen mellan onsdag och söndag denna vecka. När ni beställer säger ni att vi gör samlad beställning i laget, vi mailar en lista på spelarna till Sportringen. Dressarna betalas därmed inte vid beställningstillfället, utan det sker senare. Tanken är att tjejerna ska få möjlighet till bra kläder att träna i samt att vi ser enhetliga ut i samband med träning och match.

Den som behöver beställa andra kläder (typ shorts/t-shirt) gör det på sedvanligt sätt och betalar i butiken vid beställningstillfället.  
Samarbetspartners
Stöd Piteå IF