Info från ledare breddläger
2020-12-28 15:54

Hoppas alla har haft en bra jul trots rådande situation.

Vi vill med detta mail bara ge en kort uppdatering av läget runt länslaget F06. Alla vet säkert redan om de rådande restriktioner som finns och har funnits ett bra tag nu. Detta har som alla vet ställt till det med höstens plan med läger som vi hade och eftersom restriktionerna som finns nu gäller till 24:e Januari så har det också ställt till det med planerna som vi hade för just Januari.
Vi kommer att ha ett möte med NFF i början på Januari för att se hur/vad vi kan planera och vilket upplägg det kommer bli för kommande säsong med distriktslaget. Förhoppningsvis så kan vi komma ut med mer info i mitten på Januari gällande detta. Vi kommer givetvis vara tvungen att följa infon gällande ändringar runt restriktionerna som kan komma och anpassa oss efter detta.

Har ni några frågor så är det bara att höra av sig!

Vi önskar er ett gott slut och ett gott nytt år!

Anders Lindkvist & Anna Öqvist
DFK F-06