SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Piteå IF Fotbollsförening
Fotboll
F 17

Arbetspass under Piteå Summer Games 2024
2024-05-19 11:21

Hej!

I år kommer inte våra tjejer att spela matcher under Piteå Summer Games men de kommer att få delta i paraden och vi (läs: föräldrar/vårdnadshavare) kommer att få plöja ned några timmar i föreningslivets tjänst.

 

Jag heter Viktor Oskarsson, är pappa till Juni och make till Karin (som är en av tränarna). Då informationen från PIF och Piteå Summer Games har varit ovanligt dålig i år så har jag tagit på mig att schemalägga de arbetspass som är fördelade till F17 (arbetspassen skickades ut nu i torsdags, den 16/5).

 

Vi har totalt 38 arbetspass, fördelat på 3 områden: Hamburgeri Nolia (8 pass), Städ Norrmalmia (6 pass) och Städ LF Arena, Nordlunda, Norrstrand, Stadshuset, Strömsborg (24 pass).

 

Jag är sedan tidigare s.k. ansvarsperson för Städ Norrmalmia via min andra dotter (F13) och det är på det stora hela ett odramatiskt uppdrag. I år är jag också ansvarsperson (via F13) för Städ LF Arena, Nordlunda, Norrstrand, Stadshuset, Strömsborg men jag vet inte riktigt vad de innebär i detalj. Jag misstänker dock att F17 kommer att ta över ansvaret för det uppdraget nästan år (så ni som har längtat efter att få lägga till ”ansvarsperson” på CV:t har nu chansen!). Hamburgeri Nolia har jag inte koll på men arbetsuppgifterna är nog ungefär vad de låter som.

 

Mycket av ovanstående kan vi diskutera på det kommande föräldramötet men jag vill redan nu flagga för att flera av arbetspassen kommer att ske under kontorstid på fredagen (den 28/6).

 

De som är entledigade från arbetspass under Piteå Summer Games är de som har (1) två äldre barn som är aktiva i föreningen, utöver den aktiva i F17, (2) de som är med i te.x sjukvårdsgruppen i Piteå Summer Games och (3) de som är ansvarspersoner för andra lag. Om så är fallet ska PIF meddelas och arbetspassantalet ska korrigeras men jag vet inte om så har skett för F17 (det är för sent att skicka in sådan information nu). Men jag skulle önska att ni som har sådana undantag meddelar mig via mejl och så gör vi det bästa av situationen.  

 

Det finns inte några regler om att tränare är entledigade från arbetspass men med tanke på den tid som de lägger ned i övrigt så tycker jag att det är självklart att de inte behöver ta arbetspass.

 

Hälsningar

Viktor Oskarsson

070-5414173

oskarssonviktor@hotmail.com

 
Samarbetspartners
Huvudsponsorer
Stöd Piteå IF