Sommarstängt på Kansliet !
2024-07-01 12:20

Kansliet stänger för sommarledighet under perioden 3:e Juli och 21:a Juli, vi önskar er alla en härlig sommar och öppnar upp igen Måndagen den 22:a Juli.

/ Piteå IF FF Kansli

PIF Dam bjuder på fri entré på Söndag!
2024-06-18 13:08

Vi önskar härmed att bjuda in samtliga av er klubbs ungdomslag och ledare till matchen.

Söndag den 23:e juni kl. 15.00 möter vi Djurgården på LF Arena, Piteå, i OBOS Damallsvenskan.

Det kommer bli en häftig publikmatch, med fri entré för alla, där vi tillsammans med partners vill ge hela norra regionens invånare möjlighet att se fotboll på absolut högsta nivå. Genom att erbjuda alla gratis inträde med större spridning hoppas vi kunna locka en jättepublik till Piteå då det enda elitlaget norr om Solna spelar match. Det är också ett utmärkt tillfälle för oss att visa att vi blir starkare tillsammans.

/ PIF Dam

Föreningsdag på Nordlunda!
2024-05-15 14:45

Hej på er fotbollsvänner,

Lördagen den 25:e Maj så kommer vi ha en föreningsdag och samtidigt fräscha upp Nordlunda.

Dag: Lördag 25/5

Tid: 10.00 - 14.00

Plats: Nordlunda

Varje enskilt lag bidrar med minst fem deltagare denna dag, samt att ni får ta med er redskap
ex. krattor, räfsor, röjsågar etc.

mejla till kansliet@piteaif.se vilka som kommer samt lagtillhörighet

Vi kommer även bjuda på förtäring när vi är färdiga!

/ PIF FF - Forever

Svensk fotboll manifesterar tillsammans för ett bättre matchklimat!
2024-05-14 14:08

Svensk fotboll är överens: vi ska tillsammans verka för ett bättre matchklimat på alla nivåer!
Från de allra yngsta som spelar sina första matcher till elitmatcherna som spelas inför
tiotusentals supportrar på läktarna.

- Fotboll är känslor med både glädje och sorg. Men det får aldrig äventyra tryggheten för någon
oavsett roll på eller utanför planen, säger SvFF:s generalsekreterare Andrea Möllerberg.
Svensk fotboll kommer gemensamt manifestera för ett bättre matchklimat med ett avstamp i två
helger under året. Under helgerna 18–19 maj och 7–8 september kommer svensk fotboll att på olika sätt samlas kring arenor, anläggningar och fotbollsplaner för att verka för ett bättre matchklimat.

- Vi har under några års tid nu sett att matchklimatet har blivit betydligt tuffare i svensk fotboll.
Antalet bestraffningsärenden ökar och vi ser att det sker grövre förseelser på planerna. De
domarenkäter vi utför vittnar också om detta, säger SvFF:s generalsekreterare Andrea Möllerberg.
Många distrikt vittnar om samma problem i de lägre serierna samt i barn- och ungdomsfotbollen.

- Vi får också rapporter om att förseelserna som inträffar sjunker längre ner i åldrarna. Dessutom
rapporteras det återkommande om att tränare och föräldrar skriker på domaren vid sidan om
planen. Detta påverkar såklart alla domare, men särskilt de som är unga och nyutbildade. Vi är
skyldiga att ta det här på allvar, säger Andrea Möllerberg och fortsätter sedan om manifestationen.

- Därför känns det väldigt bra att vi gemensamt inom svensk fotboll kan manifestera för framförallt hur vi vill ha det framåt. Att fotbollen skall vara en plats för känslor men alltid verka i en trygg miljö

Intersport
2024-04-23 15:47

Hej på er!

Mellan den 23/4 - 30/4 har vår samarbetspartner Intersport 25% rabatt på allt, för dig som handlar två varor eller fler, i butik eller på interport.se. Ett perfekt läge att köpa det ni behöver för vårens alla aktiva dagar.

Genom ett medlemskap i Club Intersport får du tillgång till unika erbjudanden samt bonus på alla dina köp. Välj din förening under ”Mina sidor” på intersport.se, då går 3% på allt du handlar hos oss tillbaka till din valda förening utan att din egna bonus påverkas!

//Kansliet Piteå IF FF

Nu öppnar vi upp för Träning!
2024-04-15 12:26

Tanken var en sista avskottning idag (Måndag), men tack vare det fina vädret som vi hade i helgen så öppnar vi upp Nordlunda & Strömbacka från och med idag för träning!

Så ingen skottning ikväll!

Har ni träning idag så är det bara att köra igång!

Obs, ha överseende med att det kan finnas små partier på planerna som inte är helt 100% ännu, så anpassa träningen efter underlaget.

Nyheter från vår verksamhet
P 09, 16/07 19:51