SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Piteå IF Fotbollsförening
Fotboll

Bli medlem i Piteå IF Fotbollsförening
BLI MEDLEM
PSG-parad för flickor och pojkar födda 2016
2023-06-02 07:52

I år kommer Piteå IF FFs pojkar och flickor 2016 få gå med i Piteå Summer Games invigningsparad trots att årgången gör entré i turneringen först nästa år. 

Info om invigningen finns här: 
https://piteasummergames.se/sv/invigning-fredag-30-juni


Vi tackar för det fina förslaget från en ledare i flickor 2016. Vi uppmuntrar alla som har förbättringsförslag till vår verksamhet att höra av sig till oss - tillsammans gör vi skillnad! 

Hälsningar
Ungdomssektionen

Ledarupptakt 27 februari kl 19.00
2023-01-31 06:52

Varmt välkommen till en ny fotbollssäsong i Piteå IF FF alla ungdomstränare och ledare!

Måndagen den 27 februari ses vi för upptaktsträff kl 19.00 på Piteå Stadshotell och hoppas att så många som möjligt har möjlighet att närvara, dock minst en representant från vardera lag. Vänligen svara på kallelsen via SportAdmin senast 17 feb.

Representanter från styrelsen, ungdoms och kansliet kommer att närvara.

Som ledare i Piteå IF FF behöver man visa upp ett utdrag från belastningsregistret, beställ det redan idag via länken nedan och överlämna till Robert Isaksson vid ledarträffen eller sväng förbi kansliet vid tillfälle:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/


Vid frågor eller synpunkter, hör av er till annica.nordlund@gmail.com
eller kansliet@piteaif.se.

Vi ses!

Idrottsauktionen.se
2019-11-20 10:59

Piteå IF FF kliver in i Idrottsauktionen.se

 

Detta är ett projekt där all vår vinst kommer att oavkortat gå till Nordlunda och vår nya konstgräsplan för våra ungdomar i Piteå IF FF.

 

Vad är då Idrottsauktionen.se

 

Idrottsauktionen.se är en plattform för idrottsföreningar, där föreningen kan auktionera ut saker, varor, tjänster mm. Alla saker, varor och tjänster är sponsrade av företag och föreningar.

 

Därför behöver jag er hjälp!

 

För att delta i auktionerna måste man registrera sig, för att registrera sig måste man vara 18 år eller äldre. Det är gratis att registrera sig. Vem som helst får registrera sig, du behöver inte vara medlem i Piteå IF FF för att delta i Idrottsauktionen.

 

Hur går då detta till?

 

Man uppsöker sidan idrottsauktionen.se, där klickar man på Registrera dig

När man registrerat sig får man ett köparnummer, det är detta nummer som bara syns när du budar på någon vara under auktionen, du får även meddelande när du blivit överbjuden, du följer auktionen på idrottsauktionen.se och kan också följa andra föreningars auktioner, du kan också buda på andra föreningars auktioner.

 

Ungdomslagen har en tävling, så vill du hjälpa något av ungdomslagen så kan du när du registrerar dig fylla i det lag (P-09) du vill stödja, bakom ditt efternamn, då får det laget en registrering, det lag som har flest registreringar fram till 2019-12-12 klockan 12:00, vinner 1000 kronor till sin lagkassa.

 

Gå även in och GILLA facebooksidan https://www.facebook.com/idrottsauktionen/

 

Piteå IF FF:s första auktion startar 2019-12-12 klockan 12:00 och avslutas 2012-12-15 klockan 22:00

Ny konstgräsplan för ungdomsverksamheten
2019-09-05 10:01

Ny konstgräsplan för ungdomsverksamheten

Nu drar äntligen arbetet med en ny ungdomsarena för Piteå IF FF:s ungdomsverksamhet igång. 

Sommaren 2019 tecknades ett nytt avtal för Nordlunda mellan Piteå IF FF och Piteå kommun. Nya avtalet är på 20 år, vilket har gjort det möjlighet att konkretisera planerna på en ny konstgräsplan och förbättring av anläggningen.

Piteå IF FF har påbörjat arbetet med att utveckla Nordlunda till den anläggning vi medlemmar förtjänar. Långsiktigt vill vi skapa en anläggning med moderna omklädningsrum, samlingssal, kiosk/fik  och kanske också kansli. Men framförallt vill vi bygga en fullstor konstgräsplan  med belysning.

Vi har tillsatt en projektgrupp med Marcus Olovsson som huvudprojektledare. Marcus har erfarenhet från stora projekt genom sitt jobb i Nåiden bygg. En viktig pusselbit inför projektering, krav, upphandling och bygg. Till hjälp på bygg finns också Ulf Stenberg, Mattias Sahlestedt och Peter Westerberg.

Utöver byggsidan jobbar vi med finansieringen.

Föreningen har tack vare ett långsiktigt sparande och avsatta medel, inklusive försäljningen av Dreamstar-häften egna medel på ca 2 miljoner. Utöver det har vi löfte om lån och därigenom är stora delar redan klara och vi hoppas kunna lösa resterande inom kort. Vi väntar bland annat på besked från Svenska fotbollsförbundet. Gruppen runt finans är Anna Mård, Therese Bergdahl, Linda Hansen och Anne Meriläinen.

Förutom ovanstående finns förutom undertecknad förstås Linda Jonsson och Karin Holmström från Ungdoms med i arbetet.

Vill du vara delaktig eller har idéer kring finansiering(kanske vill du vara med och sponsra:)) är du välkommen att kontakta någon i gruppen.


//Anders Hallberg, ordförande Piteå IF FF


Victors minnesfond
2019-08-27 14:57
Nu är det dags att börja nominera till Victors minnesfond!
Utdelning av stipendiet sker på matchen Piteå IF FF-IFK Luleå, 29 september 2019
Nomineringarna skickas till kansliet@piteaif.se
Kansliet semesterstängt!
2019-07-01 13:22
Kansliet är semesterstängt mellan V.27-32, undantag för måndagar då finns jag på kansliet mellan 08:00-16:00, lunch 12:00-13:00. Vecka 33 är vi tillbaks med ordinarie tider//Robert Isaksson
BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
P 11, 02/06 11:35 
F 11, 01/06 16:41 
P 10, 01/06 16:16 
P 08, 01/06 16:03 
 
Samarbetspartners
Stöd Piteå IF