Bli medlem i Piteå IF Fotbollsförening

Robert Isaksson Kansliet Piteå IF FF

God Jul och Gott Nytt År
2023-12-19 11:43

God Jul och Gott Nytt År önskar vi alla våra medlemmar, speciellt till våra spelare, barn, ungdomar, tränare, ledare samt sponsorer.

Tack för ett roligt fotbollsår och för ett stort engagemang från er alla.

Varma hälsningar från kansliet och styrelsen Piteå IF FF

Ny mössa i webbshopen och rabatterade årskort
2023-12-18 10:44

Nu har webbshoppen denna mössan i sortimentet. Klicka hem mössan innan jul så har du leverans i januari. Du hittar webbshoppen på länken nedan.

Är ni intresserade av herrlaget som vi såklart hoppas att ni är, så kan ni passa på att köpa ett säsongskort för att följa dom kommande säsong eller varför inte ge bort ett som en julklapp?
Fram tom 31 december kan du köpa säsongskort för 2024 med 30% rabatt. Ett säsongskort för vuxna kostar 700kr (ord.pris 1 000 kr) och för pensionärer och studenter 420kr (ord.pris 600kr). Ungdomar 0-18 år går alltid in gratis genom vårt samarbete med Sparbanken Nord och behöver ej någon biljett eller säsongskort.
Säsongskort gäller för samtliga 15 hemmamatcher i Ettan Norra.
Säsongskort kan ni köpa via länken här: https://piteaif.ticketco.events/se/sv/e/aarskort_202
Intersport
2023-11-29 10:26

I helgen dubblar vår samarbetspartner Intersport sitt stöd till
föreningslivet! I vanliga fall ger de 3% tillbaka till vår förening
(för du har väl valt vår förening att stötta extra under ”Mina
sidor”?) men nu ger de alltså 6% tillbaka.

Så ge bort sport och köp dina julklappar på Intersport i helgen.

En julklapp från dig blir en julklapp till vår förening.

Bli medlem – stötta Piteå IF FF!

Genom ett medlemskap i Club Intersport får du tillgång till unika
erbjudanden samt bonus på alla dina köp. Välj Piteå IF FF under
”Mina sidor” på intersport.se.

INTERSPORT - Sveriges största kedja av sportbutiker

Föreläsning med Riktiga Pontus 1 december!
2023-11-28 10:19

Fredag 1 december bjuder vi in till en föreläsning av Riktiga Pontus där han kommer att berätta om livet som influencer och livet som Pontus. Över 260 000 personer följder dagligen riktiga Pontus på Tiktok och Instagram men nu har du chansen att träffa och lyssna på han live.

Fritt inträde för alla åldrar, ungdomar som vuxna!

Föreläsningen sker i Christinasalen, ingång från Olof Palmes Gata. Showen börjar 19.00 men kom i tid i, det lär bli mycket folk.

Föreläsningen är ett samarbete med Piteå Kommun, Sparbanken Nord, Wibax, Smurfit Kappa och PiteEnergi!

Stig Wiklund Mental tränare/coach
2023-11-21 13:37

Det handlar bland annat om konsten att coacha sig själv, den mentala inställningens betydelse, att vara bäst när det gäller, att bli bekväm med det obekväma och om att ha tankar/känslor som hjälper och inte stjälper!

Då våra tankar styrs och påverkar våra fysiska och psykiska hälsa i såväl vårt dagliga liv som våra presentationer så vill vi bjuda in er till höstens föreläsning med den mentala coachen Stig Wiklund.

Han ger sina bästa mentala coachtips som skapat enorma resultat för några av Sveriges främsta idrottare genom alla tider.  Stig Wiklund är en av landets främsta mentala tränare/coacher och även uppskattad föreläsare.

Ta chansen att låta så många som möjligt i er förening inspireras både aktiva, ledare, styrelser och föräldrar.

Anmälan sker via denna länk https://simplesignup.se/event/210893  Anmälan ska vara inne senast 3/12. Begränsat antal platser.

Varmt välkomna!

Lina Åberg