Piteå IF
Nu kan du ansöka om sommarjobb till Piteå IF FF:s Sommarlovsfotbollsskola
2019-04-15 14:03

Är du den vi söker?

Vill du utmana dig själv, utveckla dina ledaregenskaper, då ska du söka sommarjobb hos Piteå IF Fotbollsförening.

Vi söker ÅTTA stycken fotbollsintresserade tjejer och killar som vill vara med och påverka vår Fotbollsskola.

Är du född mellan 2001-2003 kan söka du sommarjobb, med start den 17 juni och avslutning den 26 juni.

Du får vara med och planera och leda Fotbollsskolan för barn som är mellan 6-12 år

Arbetstiden är mellan 08:30-15:30, V.25 Måndag -Torsdag, V.26 Måndag-Onsdag

Ansökan skickar du till kansliet@piteaif.se senast den 30/4, vi vill gärna att du skriver ett personligt brev varför just du vill vara med och arbeta på årets fotbollsskola.

Adidas besöker Airdomen
2019-04-10 08:09

Lördag 13 april besöker Adidas Piteå och Airdomen, mellan 10:00-13:00 har alla medlemmar möjlighet att testa fotbollsskor, målvaktspaket, prova speedshooting, teknikbanor, minimatcher mm.

(Kostnadsfritt såklart)

Prata ihop i era lag och ta chansen och  åk, se vem som skjuter hårdast, har bäst teknik, kanske inhandla nya fotbollsskor.

Ny ordförande i Piteå IF FF
2019-04-08 10:06
Anders Hallberg, ny ordförande i Piteå IF Fotbollsförening
Årsmötet den 27 mars valde Anders Hallberg till ny ordförande i Piteå IF Fotbollsförening.
Anders som tidigare varit v.ordförande berättar att han är glad för förtroendet och han ser framemot ett 2019 med en del förändringar. En förändring är att förbättra den befintliga anläggningen Nordlunda genom att etablera en fullstor konstgräsplan med belysning samt nya omklädningsrum. Ambitionen är att starta arbetet med detta under 2019.
Stipendier
2019-03-12 16:47

OBS! - OBS! - OBS!

Nu finns det möjlighet att nominera till följande stipendium! Mejla in till kansliet@piteaif.se senast fredag 15 mars

Följande stipendier finns att nominera till:

Lester Öbergs Fond
Fonden har till ändamål att stimulera idrottande ungdomar upp till och med 16 år.
Stipendiet skall utdelas till 2 ungdomar (en pojke och en flicka) samt 1 ungdomslag som genomfört bra prestationer under året. Både idrottsliga
och sociala prestationer premieras. Det kan handla om prestationsförbättringar och tävlingsresultat samt insatser som främjat hälsosamma, trivsamma och välbefinnande gemenskaper inom ungdomsidrotten. Stipendiets storlek ska vara på 2000 kr / ungdom och 6000 kr för laget.

Arne Carlssons Ungdomsfond
Fonden har till ändamål att främja vård och uppfostran av barn eller lämna understöd för beredande av undervisning eller utbildning eller utöva hjälpverksamhet bland behövande eller främja vetenskaplig forskning. Fonden riktar sig i första hand till idrottsutövande ungdom (i individuella grenar) i Piteå Idrottsförening , men kan även utdelas till utövare i annan förening. Högst 90% av den årliga avkastningen och minst 2000 kr utdelas som stipendium årligen. Ulf Karlsson utser stipendiat.

Krigarns  minnesfond
Fonden har till ändamål att främja ungdomsidrott och ungdomsverksamhet inom Piteå Idrottsförening.
Fonden ska utdela 2 eller 3 stipendier, varav 1 kan tilldelas ungdomsledare. Stipendiets storlek är 750 kr/st.

Sören Hermanssons minnesfond

Lennart Lindgrens Fond

Fonden har till ändamål att stimulera idrottande ungdomar 15-18 år , att uppmuntra till fortsatt tävlande. Stipendiet skall i första hand utdelas till ungdom som inte nödvändigtvis når de bästa resultaten, men som övervinner svårigheter och därmed behåller entusiasm för fortsatt idrottsutövande. Saknas kandidat till kriterium enligt ovan skall kamratskap och träningsvilja premieras. Fonden riktar sig i första hand till idrottsutövande ungdom som är medlem i Piteå IF, men kan även rikta sig till ungdom i annan förening. Stipendiets storlek skall vara 1500 kr , men kan även delas på 2 stipendier. Lennart Lindgren utser stipendiat.

Årsmöte Piteå IF FF
2019-02-25 08:59
Årsmöte kommer att hållas den 27 mars klockan 19:00 på Ekbergs Café
//Välkomna - Styrelsen
Female Football Coach Norrbotten
2019-02-12 14:31
Female Football Coach Norrbotten
Norrbottens Fotbollförbund tillsammans med SISU Norrbotten vill att vi ska få fler
kvinnliga tränare inom fotbollen.Vi vill förstärka de som finns nu samt rekrytera nya.
Kunskap och engagemang finns men att ta nästa steg!!

Här finns inbjudan till Female Football Coach Norrbotten
Nyheter från vår verksamhet