Betalning av domare!
2020-05-20 13:25
I fjol så lämnade lagen in sina domarkvitton i kiosken på Nordlunda, eftersom det inte kommer att öppnas någon kiosk i år, så kommer vi att göra på följande sätt! Ta en bild eller scanna in domarkvittot och mejla till kansliet@piteaif.se . Då betalar jag ut domarersättningen dagen efteråt, originalet sparar du och lämnar det vid tillfälle till kansliet!
//Robert Isaksson
  Kansliet Piteå IF FF
  kansliet@piteaif.se
Träning Stadhusplanerna/Grolls/Nordlunda
2020-05-20 12:05
Vi håller på att förbereda stadshusplanerna, Grolls & Nordlunda för träning. Vi lägger ut en nyhet när det är klart.
Vår förhoppning är att vi ska kunna träna där fr. o. m v. 23.
Innan vi går ut med klartecken är det inga träningar på  dessa planer som gäller.

Ungdoms
Länsförsäkringar Norrbotten förlänger arenaavtalet
2020-05-15 08:28

Länsförsäkringar Norrbotten har i dessa svåra ekonomiska tider valt att förlänga avtalet gällande arenanamnet LF Arena till 2027.

- Detta beskedet är såklart väldigt värdefullt för oss som förening när både Piteå Summer Games och Nolia är inställda detta år, säger ordförande Anders Hallberg.

Arenaavtalet som förlängs med fem år ytterligare innebär att flera föreningar kommer få ta del av 1,5 miljoner. Föreningarna är Piteå IF, Piteå Hockey Club, Riviera Friidrott, Munksunds flickhockey, Piteå Konståkningsklubb samt Piteå Handikappidrott.

- Detta innebär ett tillskott för oss som förening på flera hundra tusen kronor. Pengar kommer väl till hands då vi har en hel del hål att stoppa pengarna i, säger Anders Hallberg

Träningstider födda 2005-2014
2020-05-12 12:13

I dokumentet nedan ser ni vilka grästider ni blivit tilldelade. Mejla k.holmstrom@icloud.com om något känns galet (jag hoppas att jag fått med alla ändringar)

Alla lag ska ha lagt in träningstiderna i vårt planbokningssystem SENAST 17 MAJ.

Om man har tappat koden dit, kontaktar man kansliet

Kom ihåg att skriva vilket lag du tillhör. Användarnamnet är lag namnet tex. F06.

7 mot 7 bokar in träningarna på planerna Nordlunda plan 4 eller plan 5. Jag meddelar er så fort jag vet vilka planer på Stadshuset vi får använda.

Obs! 9 mot 9 & 11 mot 11, det finns planändringar för er

Det kommer en nyhet här på hemsidan när planerna är klara att användas

Träningstider 2020 (Dokumentet finns även under fliken Träningstider)

Träningstider för 2014-2011
2020-05-08 12:34

Mån 11/5 kl. 19.45 träffas en ledare från varje lag (födda 2011 - 2014) i Nordlundas samlingslokal för att gå igenom säsongens träningstider och lite information. Mötet brukar ta ca. 30 min.

Kom ihåg, endast en från varje lag, friska och krya och vi håller avstånd

Karin Holmström, Ungdoms

Coronaläget!
2020-05-07 14:56

Coronaläget

Corona Pandemin påverkar oss alla på olika sätt och Piteå IF FF som förening är inget undantag. Årets Piteå Summer Games är inställt, säsongen skjuts upp och det blir färre matcher, fotbollsskolan senareläggs och våra sponsorer är redan hårt ansatta. I föreningen jobbar vi förstås för att säsongen ska bli så normal som möjligt och framförallt att vi ekonomiskt ska klara detta så bra som möjligt.

Fokus nu är förstås att begränsa smittspridning och därigenom hjälpa sjukvården att hantera sjukdomsförloppet i samhället. Det får såklart konsekvenser som påverkar oss. Piteå Summer games är som alla vet den intäktskälla som bär stora delar av föreningens ekonomi.  Ett inställt Piteå Summer Games påverkar oss rejält.

Vi i styrelsen tillsammans med en arbetsgrupp har under hösten/vintern initierat arbetet med att förvandla Nordlunda till anläggning av hög klass. Fokus initialt är en fullstor konstgräsplan. Stora delar av finansiering samt planering är genomförd. Tyvärr har vi nu av naturliga anledningar varit tvungen att bromsa projektet.

Fokus nu är att föreningen ska påverkas så lite som möjligt ekonomiskt, med andra ord riskhantering. Vi har i dialog med kommunen kommit överens om att se Nordlundaprojektet som pausat och när vi är igenom pandemin upptar vi en förnyad dialog med kommunen där vi förhoppningsvis tillsammans kan fortsätta från nuvarande läge.

Vi vill samtidigt vädja till alla medlemmar att på de sätt som går bidra till verksamheten. Vi kommer löpande försöka hitta sätt att hitta inkomster där ni på olika sätt kan beröras. Hoppas ni förstår att det är viktigt att väga det mot att vi i år inte behöver jobba på Piteå Summer Games.

Tillsammans ska vi fixa det här!

Styrelsen Piteå IF Fotbollsförening

F 09, 24/05 22:44