Piteå Idrottsförening
Materialinlämning 7/10 kl. 18.30-19.30
2019-09-18 20:07
Måndag 7/10 är det materialinlämning för ALLA lag som inte lämnat in. Materialet lämnas in i lagväskan som ni fått. Allt material (matchtröjor, bollar, västar, koner, hattar) ska lämnas in så vi kan planera inköp för nästa säsong.
OBS! Alla tröjor & västar ska vara tvättade
Nytt för i år är att ni själva hänger upp tröjorna i nummerordning. Så ett tips är att sortera dom rätt innan ni kommer.

Hur hittar man till förrådet:
Gå in i ytterdörren till kansliet (gamla regnbågen)
gå rakt fram genom 2 dörrar
Ta dörren till vänster (mittemot toaletterna)
Följ korridoren hela vägen (den svänger höger)
Gå genom en dörr.
Vi finns till vänster uppför en liten trapp.

Ungdoms
Nu stänger vi kiosken för i år
2019-09-15 15:00

Nu stänger vi kiosken för denna säsong. Vi vill tacka alla er föräldrar som bidragit till att kiosken fungerat så bra.

Så fort vi har gjort sammanställningen kommer vi att fördela vinsten till lagen

Vi kommer att göra en utvärdering med alla som varit kioskansvariga. Så lämna er feedback till dom, så vi får ta del av den. Vårt mål är att utveckla kiosken på bästa sätt.

Vi vill än en gång tacka Noak, Byggma, Trisco, Miaws Thaikök, NKV, Lundströms måleri, Clas Ohlson, Electrolux Home & Strömbackaskolan för den hjälp vi fått

Ny konstgräsplan för ungdomsverksamheten
2019-09-05 09:56

Ny konstgräsplan för ungdomsverksamheten

Nu drar äntligen arbetet med en ny ungdomsarena för Piteå IF FF:s ungdomsverksamhet igång.

Sommaren 2019 tecknades ett nytt avtal för Nordlunda mellan Piteå IF FF och Piteå kommun. Nya avtalet är på 20 år, vilket har gjort det möjlighet att konkretisera planerna på en ny konstgräsplan och förbättring av anläggningen.

Piteå IF FF har påbörjat arbetet med att utveckla Nordlunda till den anläggning vi medlemmar förtjänar. Långsiktigt vill vi skapa en anläggning med moderna omklädningsrum, samlingssal, kiosk/fik  och kanske också kansli. Men framförallt vill vi bygga en fullstor konstgräsplan  med belysning.

Vi har tillsatt en projektgrupp med Marcus Olovsson som huvudprojektledare. Marcus har erfarenhet från stora projekt genom sitt jobb i Nåiden bygg. En viktig pusselbit inför projektering, krav, upphandling och bygg. Till hjälp på bygg finns också Ulf Stenberg, Mattias Sahlestedt och Peter Westerberg.

Utöver byggsidan jobbar vi med finansieringen.

Föreningen har tack vare ett långsiktigt sparande och avsatta medel, inklusive försäljningen av Dreamstar-häften egna medel på ca 2 miljoner. Utöver det har vi löfte om lån och därigenom är stora delar redan klara och vi hoppas kunna lösa resterande inom kort. Vi väntar bland annat på besked från Svenska fotbollsförbundet. Gruppen runt finans är Anna Mård, Therese Bergdahl, Linda Hansen och Anne Meriläinen.

Förutom ovanstående finns förutom undertecknad förstås Linda Jonsson och Karin Holmström från Ungdoms med i arbetet.

Vill du vara delaktig eller har idéer kring finansiering(kanske vill du vara med och sponsra:)) är du välkommen att kontakta någon i gruppen.

//Anders Hallberg, ordförande Piteå IF FF

Materialinlämning mån 16/9 kl. 18-19
2019-09-03 06:33
Måndag 16/9 är det materialinlämning för alla lag som avslutat säsongen. Materialet lämnas in i lagväskan som ni fått. Allt material (matchtröjor, bollar, västar, koner, hattar) ska lämnas in så vi kan planera inköp för nästa säsong.
OBS! Alla tröjor & västar ska vara tvättade
F/P13- F/P10 behöver inte lämna in de västar, koner och hattarna de lämnat i förrådet vid kullen (men har ni något hemma, ska det lämnas in)

Det kommer en till kväll i oktober för de lag som fortfarande är igång

Hur hittar man till förrådet:
Gå in i ytterdörren till kansliet (gamla regnbågen)
gå rakt fram genom 2 dörrar
Ta dörren till vänster (mittemot toaletterna)
Följ korridoren hela vägen (den svänger höger)
Gå genom en dörr.
Vi finns till vänster uppför en liten trapp.

Blivande Landslagstejejer
2019-09-02 10:03
Vi tackar Piteå IF FF:s F-12 som agerade inmarsch tjejer tillsammans med Sverige och Norges F-18 tjejer
i gårdagens landskamp på LF-Arena. Norge visade sig vara starkare än Sverige denna gång och vinner matchen med 2-1.
DREAMSTAR 1/9-31/12 2019 (Andra omgången)
2019-08-27 16:15

Nu är det dags för andra omgången för lagen att sälja rabatthäftet "Dreamstar"

Häftena gäller 1/9-31/12. 2 häften/spelare

OBS! Har man fler än två barn aktiva i Piteå IF FF ungdoms säljer man endast häften för de två äldsta barnen. Vi vill att de familjer det gäller mejlar kansliet@piteaif.se  SENAST TORSDAG 29/8.

Skriv vad era barn heter och i vilka lag de spelar.

Vill någon lagrepresentant hämta häftena redan nu, så går det bra att hämta ONSDAG 28/8 08:00-16:00

Lunchstängt 12:00-13:00 och TORSDAG 08:00-13:00

Kan man inte hämta dessa dagar får man hämta MÅNDAG 2 september mellan 08:00-17:00

Senast MÅNDAG 30/9 ska inbetalning till BG 5173-8276 (lagvis) vara gjord.

Märk inbetalningen med Dreamstar & lagnamn t.ex. F03

Finns det någon som behöver mer än 2 häften kollar ni först av i ert lag om någon behöver hjälp, annars kan ni höra av er till kansliet.

F 04, 20/09 21:03
F 10, 19/09 20:06