Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Piteå IF Fotbollsförening
Fotboll

Piteå IF FF har bestämt väg med KIA och Bilkompaniet Sigoro AB
2021-01-22 08:58

Piteå IF FF har bestämt väg med KIA och Bilkompaniet Sigoro AB.

 

Piteå IF FF som förening har ingått ett samarbetsavtal över 2 år med Bilkompaniet Sigoro AB som är den lokala återförsäljaren av Kia.

 

Bilkompaniet och KIA blir Föreningens officiella bilpartner och samarbetet bygger i grunden på ”Asllani kontraktet” där föreningen förbinder sig att arbeta aktivt för att alla barn ska få spela- på lika villkor.

Att Bilkompaniet och Kia tillsammans med en av Norrbottens största föreningar skapar detta samarbete som i grunden är till för att gynna breddidrotten visar att Bilkompaniet och föreningen Piteå IF FF har samma målbild och framtidstro.

 

Jens Hallberg Försäljningschef på Bilkompaniet Sigoro AB

- Vi på Bilkompaniet är så otroligt glada att få ihop ett långsiktigt samarbete med Piteå IF FF där vi får möjlighet att stötta ungdomsidrotten/föreningen och synas kring den positiva anda som föreningen har. Detta passar bra ihop med Bilkompaniets lokala satsning i Piteå med b la. nybyggd fullserviceanläggning under 2020 vid BackCity.

Att Piteå IF FF har den bredden på ungdomssidan och spetsen med herrarna i Ettan Norra är att jämföra med att vi via KIA har bilar som passar alla, familjer, företag, spelare, ledare m fl.

Att äga en KIA gynnar Piteå avslutar försäljningschef Jens Hallberg.

 

Jens Hedström Marknadsansvarig Piteå IF FF:

- Att få ihop detta avtal med Bilkompaniet och KIA känns väldigt bra när det bygger på våra lika värdegrunder via ”Asllani kontraktet” och ger oss ett kvitto på att fortsätta arbeta med bredden i föreningen och samtidigt se till att Piteborna får fortsatt se fotboll på hög nivå via vårt representationslag i Ettan Norra. Bilkompaniet Sigoro AB har visat via detta samarbete och den satsning i Piteå som ort är en viktig del i deras företag och verksamhet vilket gör samarbetet naturligt, avslutar marknadsansvarig Jens Hedström.

 

Vid frågor kontakta:

Jens Hallberg                                                                 

Försäljningschef                                                           

jens.hallberg@bilkompaniet.com                                           

Tel:070-202 90 20                                                       

 

Jens Hedström

Marknadsansvarig                             

 jens.hedstrom@piteaifff.com                  

Tel:073-069 05 63

 

Länk till Asllani kontraktet:

https://www.kia.com/se/kopa/kampanjer/ceed-familjen-asllani/skriv-under-asllanikontraktet/

 

Bilkompaniet Sigoro AB bildades 1994 men bolaget grundades 1947 av Axel Bolang AB och Sigoro är en sammanslagning av dåvarande ägarkonstellation Signar och Roland. I dagsläget äger och driver Roland Johansson med familj bolaget. Bolaget har ca: 70 anställda och verkar i Luleå-Piteå-Kalix och Boden. Bilkompaniet bedriver försäljning av nya och beg bilar och transportbilar. Bilkompaniet är stolt återförsäljare av Kia och andra märken i sin nya anläggning vid BackCity i Piteå.

Stipendium 2021
2021-01-19 09:27
Piteå IF Fotbollsförening kommer att dela ut fyra stipendium under 2021, dessa kommer att delas ut på årsmötet 2021. Därför är det dags att nominera till dessa stipendier, nomineringarna ska skickas till kansliet, kansliet@piteaif.se senast måndag 8 februari.

Lester Öbergs Fond


Fonden har till ändamål att stimulera idrottande ungdomar upp till och med 16 år.
Stipendiet skall utdelas till 2 ungdomar (en pojke och en flicka) samt 1 ungdomslag som genomfört bra prestationer under året. Både idrottsliga och sociala prestationer premieras. Det kan handla om prestationsförbättringar och tävlingsresultat samt insatser som främjat hälsosamma, trivsamma och välbefinnande gemenskaper inom ungdomsidrotten.

Krigarns minnesfond


Fonden har till ändamål att främja ungdomsidrott och ungdomsverksamhet inom Piteå Idrottsförening.
Fonden ska utdela ett stipendium till en ungdomsledare i Piteå IF FF.


GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
2020-12-22 22:14
Piteå IF Fotbollsförening önskar alla våra medlemmar en GOD JUL och ett GOTT NYTT 2021
Ingen kommunträning före årsskiftet
2020-12-15 10:10
På grund av det rådande smittläget blir det inga fler kommunträningar före årsskiftet. 
När och i vilken form kommunträningen kommer att återupptas efter årsskiftet är inte klart i dagsläget, när det finns mer information i frågan kommer vi att lägga ut det här och på Pitemodellens hemsida.
En RÖDVIT jul
2020-12-07 15:55

Piteå IF FF vill att alla ska få möjligheten att ha en minnesvärd jul, därför startar vi initiativet en Rödvit Jul. Tillsammans med supportrar, medlemmar och samarbetspartners hoppas vi kunna hjälpa ekonomiskt utsatta familjer att få en bättre jul. Tillsammans med Svenska kyrkan Piteå församling kommer vi därför samla in pengar som kommer gå till matkassar och julklappar till dessa familjer.

- För oss som en av Norrbottens största ungdomsföreningar vill vi ta ett stort ansvar även utanför fotbollsplanen för att förbättra samhället. Förhoppningsvis kan vi tillsammans med Svenska kyrkan Piteå församling göra stor skillnad för dessa familjer genom era bidrag, säger Jens Hedström, vice ordförande Piteå IF FF.

 

Piteå församling vill vara med och bidra till att personer i utsatta livssituationer får ett ekonomiskt stöd.

 

I Piteå församling arbetar diakonerna med att koordinera församlingens hjälpverksamhet. Alla människors behov ser olika ut, det kan vara ekonomiska problem, sjukdom, missbruk, ensamhet och sorgebearbetning. Vi stöttar bland annat genom samtal och hjälp i kontakt med myndigheter. När alla alternativ för ekonomiskt stöd är uttömda har Piteå församling en akutkassa där privatpersoner kan ansöka om hjälp i den akuta situationen.

Församlingen ger aldrig ut pengar utan ger rekvisitioner till mat och kläder för att säkerställa att pengarna används till det de är avsedda för.

- Tack vare det ekonomiska stöd som Piteå församling får förmedla genom detta samarbete, Rödvit jul, kan vi fortsätta det viktiga arbetet att förbättra vardagen för de som lever i en utsatt situation och hjälpa dem till ett hitta en väg framåt, säger Karin Lundberg, verksamhetschef Piteå församling.

 

Såhär kan du hjälpa till:

Vi välkomnar både privatpersoner och företag att bidra till en Rödvit Jul.

 

Ni kan bidra genom att köpa en matkasse för 500 kr/st eller skänka valfritt belopp till swishnummer 123 629 45 57. Ev överskott från matkassarna kommer gå till att köpa Piteå Presentkort som familjerna får för julklappsinköp till familjen. Till varje paket som levereras kommer vi även lägga till matchbiljetter för kommande säsong, så familjerna förhoppningsvis får går och titta på fotboll kommande säsong.

Fortsatt kommunträning!
2020-11-11 16:33

Med anledning av de skärpta allmänna råd som nu gäller i Norrbotten har kommunträningen idag varit uppe till diskussion i vår styrgrupp. Beslutet är att tills vidare fortsätta bedriva kommunträning för de åldersgrupper som undantagits från gällande restriktioner då vi tror att det är viktigt att kunna ge en meningsfull sysselsättning när många andra möjligheter har begränsats. De tankar som funnits om någon form av matchutbyte med kommunträningsgrupper i närliggande kommuner är dock inte längre aktuella.

Konkret innebär det att den grupp som påverkas är U17 där spelare födda 2004 inte längre kommer att kunna delta i träningen.

 

Vi bedriver verksamheten i en rymlig lokal och redan nu så sker ombyte hemma. Den som själv eller i sin familj har minsta symptom vill vi självklart skall stanna hemma från träningen. För att minska risken för smittspridning vill vi från och med nu att lämning och hämtning sker utanför hallen och vi vill heller inte ha några åskådare på plats under träningen.

Precis som alltid så är all närvaro frivillig och känns det bättre att stanna hemma från träningen ska man självklart göra det.

 

Det är ett unikt år på många sätt även för idrotten men om vi hjälps åt att begränsa smittspridningen så kan vi också, i alla fall för tillfället, fortsätta bedriva kommunträningen. Skulle läget förändras så återkommer vi med mer information här på hemsidan.

Nyheter från våra lag
F 17, 21/01 11:13 
F 17, 17/01 15:43 
F 17, 13/01 10:56 
F 17, 05/01 14:32 
F 17, 28/12 18:26 
Nyheter från föreningen
Piteå Idrottsförening, 20/11 10:59 
Piteå Idrottsförening, 05/09 10:01 
Piteå Idrottsförening, 27/08 14:57 
Piteå Idrottsförening, 01/07 13:22 
Piteå Idrottsförening, 21/05 16:28 
 
Samarbetspartners
Stöd Piteå IF