Framtid Pite bjuder bjuder in till föreläsning med Pär Johansson 4 maj
2021-04-21 08:49

Framtid Pite fortsätter på temat ” Barnkonventionen” även under detta år och bjuder nu in till en gratis föreläsning för alla föreningar i Piteå.

Vi kan stolt presentera att Pär Johansson, en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare, den 4 maj 18.30-20.00 kommer hålla sin föreläsning ”I huvudet på en normalstörd - att bli sedd, behövd och tagen i anspråk”.

Pär, grundaren av Glada Hudik teatern är flerfaldigt belönad både som ledare och talare och visar i sitt arbete på hur individer kan utvecklas trots att de till synes har svaga förutsättningar att lyckas.

För anmälan:
Med tanke på rådande situation kommer föreläsningen att ske digitalt.

Anmäl er genom att skicka en bekräftelse till bokning@pitea.se senast 2 maj och så kommer vi att skicka ut en länk till föreläsningen när det närmar sig.

Varmt välkomna!

Har ni inte sett Pärs otroliga dokumentär Catwalk rekommenderar vi den starkt! Ni kan se den via länken nedan.

Catwalk - Från Glada Hudik till New York | SVT Play

Klubbvecka på Sportringen
2021-04-20 11:11

Vi från Sportringen vill börja med att tacka alla er som redan har hunnit göra era klubbeställningar som vi nu allt eftersom börjar leverera ut. Det har fungerat oväntat smärtfritt (peppar peppar) och vi känner verkligen stöd och förståelse för situationen med pandemin som gör det lite bökigare för oss.

Idagsläget är det framför allt ryggsäckar och jackor som är försenade men vi börjar ändå leverera ut allt vi kan. Alla meddelas personligen via mail när beställningen är redo att hämtas hos oss.

Fr o m idag + hela nästa vecka välkomnar vi på de yngre medlemmarna i PIF + de som råkat missa förra svängen.

Det är många föreningar och lag just nu i rörelse så det är särskilt viktigt att förbereda sitt besök genom att kika igenom manualen och gärna skapa sitt användarkonto på klubbportalen.se innan.

De som behöver får naturligtvis hjälp av oss men för att undvika större samlingar så är det en uppmaning och vädjan från oss att vi hjälps åt för att minimera riskerna för smittspridning.

Klubbportalen är öppen hela tiden nu för den som redan vet vad som ska beställas (samma modeller som ifjol) eller om det är något som behöver kompletteras men ni kan alltid känna er välkomna att besöka eller kontakta oss!

/Sportringen

Här finns manualen till klubbportalen.se

Fredrik Norberg

Klubb & Företag

Nu kan du ansöka om sommarjobb till Piteå IF FF:s Sommarlovsfotbollsskola
2021-04-15 20:36

Är du den vi söker?

Vill du utmana dig själv, utveckla dina ledaregenskaper, då ska du söka sommarjobb hos Piteå IF Fotbollsförening.

Vi söker ÅTTA stycken fotbollsintresserade tjejer och killar som vill vara med och påverka vår Fotbollsskola.

Är du född mellan 2002-2005 kan du söka sommarjobb, med start den 14 juni och avslutning den 23 juni.

Du får vara med och planera och leda Fotbollsskolan för barn som är mellan 8-13 år

Arbetstiden är mellan 08:30-14:30, V.24 Måndag -Torsdag, V.25 Måndag-Onsdag

Ansökan skickar du till kansliet@piteaif.se senast den 30/4, vi vill gärna att du skriver ett personligt brev varför just du vill vara med och arbeta på årets fotbollsskola.

Pitebor på stan
2021-04-12 14:32

Nu är det dags igen för nattvandring.

Bifogar en anmälan, där står hur man anmäler sig  och även vilka datum som gäller.

Har ni funderingar så hör av er till mig 😊

Med vänlig hälsning//

Pernilla Boman
Fritidskonsulent
Bokning/Bidrag
Kultur, park och fritid

Telefon +46911696402

Spontanfotboll
2021-04-06 15:43

"Det är med glädje man får sätta ut denna bild", tagen av Emma Thall

18 grabbar från Piteå IF FF:s olika ungdomslag spelar spontanfotboll på Strömbacka konstgräs.

Sponsorhuset
2021-03-31 14:38

Vi vill påminna dig om vårt samarbete med Sponsorhuset.

Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Piteå IF FF när du ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Piteå IF FF pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Registrera dig på Sponsorhuset och bli samtidigt belönad med en Trisslott via denna länk:  https://www.sponsorhuset.se/piteaifff/intro