Välkommen till fotboll för killar födda 2008
Vi är ett härligt gäng killar som tycker om att spela fotboll och ha roligt tillsammans! 😊⚽ Om du vill vara med är det bara att kontakta någon av ledarna eller komma på någon av våra träningar (tid och plats se under fliken kalender på denna sida)! 😊
2021-04-20 11:43

Det är 8 st anmälda till förmiddagspasset på sportringen, saknas 2.

Det är 3 st anmälda till eftermiddagspasset, saknas 7.

Fyra bollpojkar anmälda, saknas 4 st.

Några fler som kan ?

Skriv i gästboken.

Bollpojke
2021-04-18 22:12

8 bollpojkar till 2 maj kl 13.00. Vilka vill? Annars lottar vi. Kommer tre matcher till under säsongen också.

Skriv en kommentar så fort som möjligt.

Kom ihåg att skriva om ni kan inventera innan onsdag!

Viktig information säsongen 2021
2021-04-13 21:45

Hej alla!

Nu är vi igång med säsongen och vill lämna ut lite information till er föräldrar.

Vi kommer ha ett föräldramöte i samband med en träning längre fram när vi vet lite mer om hela säsongen. Kommer information senare!

Vi är 37 grabbar i truppen.

Vi kommer att ha 3 träningspass per vecka under hela säsongen. Anmäl frånvaro i gästboken.

Träningarna i april ser ni i kalender, sedan kommer de en uppdatering av träningspass för Maj när jag fått information från föreningen.

Vi har anmält 3 st lag till serien, 9 mot 9. Förbundet håller på att sätta serien för fullt just i dagsläget. Oklart när vi får börja spela matcher pga av den rådande pandemin.

Vi hoppas att det blir några cuper i år men det är osäkert pga pandemin. Återkommer med mer information så fort vi vet.

Årets ledare kommer att vara Peder Nilsson, Peter Jonsson, Magnus Öström, Anders Söremark, Anders Thelin, Fredrik Holmberg, Mikael Wiking, Robert Lundström. Vi välkomnar in en ny tränare i våran trupp; Christer Berglund (Svantes  B-A;s pappa).

Lagledare;  Veronica Berglund

Föräldragruppen, kassör och PSG; Christina Vikström och Magdalena Engberg.

Ungdomsrådet: Ordinare ?. Suppleant Christina Vikström.

Där i vi i behov av en ordinarie förälder som kan ta platsen i år? Annars blir en förälder till delad denna plats från föreningen. Vi får tacka Anna Josbrant som hade de uppdraget ifjol!

Skriv gärna i gästboken om ni kan tänker er detta uppdrag så fort som möjligt!

Grabbarna kommer att vara bollpojkar i år, denna information kommer ni att få från föräldragruppen när de närmar sig.

Kommer att fortsätta med veckobrev och kör igång med dem i Maj.

//Lagledaren

Extra slant till lagkassan!
2021-04-13 21:07

Vi har fått ett erbjudande att tjäna en extra slant till lagkassan och vi har tackat JA.

Vi behöver då hjälp av er föräldrar den 1 Maj för att hjälpa till med inventering på Sportringen.

Vi behöver alltså 10 föräldrar mellan 8-12 och 10 föräldrar mellan 12-16.

Kommer mer information senare!

Anmälan senast Onsdag 21 April i gästboken och skriv då namn på er föräldrar och vilket pass FM eller EM.

Om vi inte får ihop antalet ovan, så kommer ni blir tilldelade från våran timbank. Om ni sedan har blivit tilldelat ett pass och ni inte kan, så är det erat ansvar att hitta ersättare.

//Tränarna och föräldragruppen

Träningstider!
2021-03-28 22:55

Nu har vi äntligen fått våra träningstider och som vi fick och som gäller från 29/3 och April månad är:

Onsdagar 16.30-17.30 Jämna veckor

Onsdagar 17.30-18.45 Ojämna veckor

Fredagar 17.30-18.45

Söndagar 16.30-17.45

Alla dessa tider kommer att hamna i kalendern, men just nu blir jag bara utkastad. Ta för vana att kolla i kalendern 1 gång i veckan så ni blir uppdaterad.

Vi kommer att köra våran första träning i morgon, se separat utskick.

Sedan kommer vi att träna Onsdag och söndag denna vecka. Ingen träning Fredag.

Hela påsklovet, alltså v. 14 kör vi träning som vanligt. Alla tider kommer ut i kalendern under kvällen.

//Lagledaren