Välkommen till Piteå IF FF P10 ✨⚽️✨
Vi är ett gäng som gillar fotboll och som har roligt tillsammans. Vill du lira med oss kan du kontakta någon av tränarna. Kontaktuppgifter hittar du under fliken uppe till höger. Välkommen!
Klubbvecka
2021-04-20 12:00

Vi från Sportringen vill börja med att tacka alla er som redan har hunnit göra era klubbeställningar som vi nu allt eftersom börjar leverera ut. Det har fungerat oväntat smärtfritt (peppar peppar) och vi känner verkligen stöd och förståelse för situationen med pandemin som gör det lite bökigare för oss.

I dagsläget är det framför allt ryggsäckar och jackor som är försenade men vi börjar ändå leverera ut allt vi kan. Alla meddelas personligen via mail när beställningen är redo att hämtas hos oss.

Från och med i dag + hela nästa vecka välkomnar vi de yngre medlemmarna i PIF + de som råkat missa förra svängen.

Det är många föreningar och lag just nu i rörelse så det är särskilt viktigt att förbereda sitt besök genom att kika igenom manualen och gärna skapa sitt användarkonto på klubbportalen.se innan.

De som behöver får naturligtvis hjälp av oss men för att undvika större samlingar så är det en uppmaning och vädjan från oss att vi hjälps åt för att minimera riskerna för smittspridning.

Klubbportalen är öppen hela tiden nu för den som redan vet vad som ska beställas (samma modeller som ifjol) eller om det är något som behöver kompletteras men ni kan alltid känna er välkomna att besöka eller kontakta oss!

/Sportringen

Här finns länken till klubbportalen.se

Fredrik Norberg

Gott och blandat 2021
2021-04-16 15:00

Här nedanför kommer information om säsongen.

* Tränargrupp:

Joakim Ölund, tidigare tränare för MSSK P10, joinar vårt tränarteam. Därmed är vi fem tränare den här säsongen. Emma Thall, Sara Lundqvist, Christofer Lilja, Lars Johansson och Joakim Ölund. Hör av er om ni är intresserade av att hjälpa till.

* Kassör: David Öquist

* Ansvariga för seriespel och domare: Malin Edin och Madelene Josbrant

* Kontaktperson PSG: Linn Dahlbäck

Laget

* Truppen: Vi har fått nio (!) nya spelare, varav fem från MSSK. I dagsläget har vi 27 spelare i laget.

Säsongen

* April-september. Uppehåll två veckor under sommaren. Vi återkommer med exakta datum.

Träningar

* Vi önskar att samtliga är på plats fem minuter innan träningsstart.

* Meddela frånvaro i gästboken, Sportadmin, via telefonsamtal eller sms till någon av tränarna i god tid.

* Vid minsta sjuksymptom måste spelare och tränare stanna hemma.

* Valfri klädsel när vi tränar.

* Eventuellt blir det fadderträning i år igen.

Matcher/Seriespel

* Två lag är anmälda till seriespel sju mot sju. Vi återkommer med mer information.

* Samling 40 minuter före matchstart.

* Klädsel: Röda shorts, röda fotbollsstrumpor samt matchtröja som kommer att delas ut längre fram.

Cuper

* I skrivande stund vet vi inte hur det blir på grund av pandemin.

Klubbvecka Sportringen

* Vi väntar på vår tur. Vi återkommer med mer information.

Anmälan och avgifter

* Om ert barn vill spela fotboll den här säsongen så måste ni som inte har gjort en anmälan till kansliet göra det samt betala avgifter. Alla ska även betala 150 kronor som går till den enskilda lagkassan för P10. Swisha avgiften till David Öquist: 070-3706217 om ert barn ska spela den här säsongen. Skriv fotboll + barnets namn.

Föräldrajobb

* Rabatthäften Dreamstar. De säljs två gånger/år. All vinst går till Ungdoms och nya Nordlunda. Mer information kommer senare.

* Piteå Summer Games. Osäkert hur det blir i skrivande stund. Arbetspass fördelas i så fall till er föräldrar.

* Nolia. Osäkert hur det blir i skrivande stund. Arbetspass fördelas i så fall till er föräldrar.

* Herr- och dammatcher. Mer information kommer senare.

* Kiosken på Nordlunda. Mer information kommer senare.

Övrigt

* Har ni synpunkter eller funderingar som ni vill framföra kontaktar ni någon av tränarna.

Vi ses!

Extra fotboll
2021-04-07 21:00

Det är många som har ett stort intresse av att spela fotboll vilket är jättekul! Piteå IF FF P09 har tillsammans med oss bokat tid på LF Arena för de som vill spela extra. De dagar och tider som gäller är följande:

LF Arena:

* Torsdag 8/4 kl.12:00-14:30, halvplan 2

* Fredag 9/4 kl.11:00-13:30, halvplan 2

En tränare från P09 kommer vara på plats. Det blir mest fritt spel. Pojkarna kan komma och åka när de vill under de angivna tiderna.

Välkomna de som vill!

Nya spelare
2021-04-06 16:00

Vi vill informera er om att vi har fått två spelare från Munksund. Föreningens P10-lag läggs ned så från och med i dag ingår de nya spelarna i vårt lag.

Träningsstarten flyttad
2021-03-26 10:00

Det blir ingen träning kommande söndag. Istället kickar vi igång säsongen söndag den 4 april, Strömbacka, kl.12.45-14.00. Efter den träningen kommer vi att träna utomhus två gånger/vecka. Vi har blivit tilldelade följande tider:

• Söndagar: Strömbacka, kl.12.45-14.00
  • Torsdagar: Strömbacka, kl.16.30-17.30 (jämna veckor) och 17.30-18.45 (ojämna veckor).

Från och med den första träningen vill vi att ni meddelar frånvaro i gästboken eller via sms till någon av tränarna. Vi vill även berätta

att Lars Johansson (Alfreds pappa) kommer att ingå i tränarteamet i år vilket är jätteroligt!