Piteå Idrottsförening

Följ oss på Instagram

Info kioskmötet
2019-10-07 21:31
Vi fick in mellan 5000-6000 kr/ vecka.
Varje lagkassa får 4500 kr. Kommer även  att köpa in en 3 mot 3 plan.

NKV sponsrar med 5000 kr i 3 år tex kaffe.

Kiosken kommer att flyttas eftersom för tillfället lutar det åt att den nya konstgräsplanen kommer att bli på 7 mot 7 planen.
Men det är inte riktigt klart ännu.

Det blir förmodligen en ny infart till Nordlunda, där den gamla infarten blir en utfart. Men det är bara på planeringsstadiet ännu.

Ang hur arbetspassen ska se ut får varje lag bestämma själva. Det som är viktigt nästa säsong är att:
* Märka fikat samt klämmackorna då man sätter det i frysen så det inte blir torrt och gammalt.
Att inte sälja singoalla.  Att man tänker på att ha något fika som man kan sälja för 10- 15 kr.
* Att man plockar fram allt som ska säljas. Vissa gånger har man inte plockat fram godiset.

Detta har kommit som förslag som man kommer att tänka på till nästa säsong:
* speaker för att nå ut till alla.
* Göra kiosken mer inbjudandande.
* Att sälja oboy för det finns de som varken tycker om kaffe och te.
* Att göra ett kaffe/ te kort. Att var 10:e kaffe gratis.
* tränarna/ lagledarna ska fylla i domarkvittona och sedan lämnas det in i kiosken.
* Matcherna ska spelas på Nordlunda om inte så måste man kolla med kansliet om plan byte.
* Det ska även kolla upp hur öppentiderna ska vara. Bara på matcherna eller både på träning och match. Men det ska funderas. Återkommer med svar närmare säsongens början.

Detta var det som kom fram på mötet.

// Sofie
Gothia 2020
2019-10-03 21:55
Vi beslöt under föräldramötet att fara på Gothia 2020.
Vi tog även en diskussion om resan ner och hem. Hur den skulle betalas.  Det som kom fram var att alla skulle betala för sin egen resa.

Jag och Lise-Lotte tog på sig att planera för Gothia 2020.

Nu har Lise-lotte kollat resan och som det ser ut nu så kommer det att finnas 3 alternativ att välja på.

1. Flyg: kostar ca 3700 kr/ person.  Det måste betalas senast 11/10. Som det ser ut nu så är det att vi far ner söndag och far hem fredag.  Det enda flyg hem som är ledig lördag är kl: 06.55 och det alternativet känns inte aktuellt för oss.

2. Tåg: Då måste vi avvakta tills jul och nyår eftersom det är då de släpper tider och priser. Tåg 2019 kostade tur och retur 1500 kr.

3. Att man tar sig ned på egen hand. Att vi träffas söndag kl: 14.00 på skolan.

Vi tänker så här:
Vi kommer att skicka ut ett bokst.se så fort som möjligt. Där kommer man att få välja vilket alternativ som passar bäst. Sedan blir det alternativet som får flest röster som vi kommer att gå efter. Sedan är det så att man givetvis får fara med sina föräldrar om man har planerat så. Men då skulle det vara bra om man noterade det.

I kommentarsfältet vill vi att man skriver;
* Vilket alternativ man väljer.
* Om man åker med föräldrarna, en väg eller båda vägarna.
* Notera även om man som förälder och syskon vill följa med laget. Då behöver vi ålder på barnen.

Bokat. Se kommer ut i morgon 4/10 och svar vill vi ha senast söndag 6/10. Det kommer att bli snabba ryck pga tidsbrist med alternativ 1.

Vi kommer att meddela måndag  den 8/10 vilket alternativ det blev.

Sedan kommer det mer information under veckan.

Har man frågor så är det bara att kontakta Lise-lotte eller Sofie

// Lise-lotte och Sofie
Föräldrarmötet inför säsongen 2020
2019-09-16 21:33
Vi träffas och går igenom säsongen 2019 och planerar inför säsongen 2020 Söndagen den 22/9.

Viktigt att alla deltar för tanken är att vi ska boka flyg & boende så fort vi vet hur många som ska följa med till Gothia 2020.

Tid: 18:00
Lokal: Modulerna bakom öjebyns sporthall (där vi var på kickoffen)

/ Ledarna
Match -Torsdag
2019-09-11 15:01
I morgon torsdag har vi sista seriematchen mot Lira.
Matchen spelas i Björkskatan kl: 19.00.

Vi som ska spela är:
Isabel, Felicia J, Felicia T,  Lilly, Liv, Tone, Alva, Norah, Sanna, Tyra, Tindra och Moa

Matchställ: röd/vita

Vi samlas 18.15 i Björkskatan. Skriv om man behöver skjuts eller om man har plats ledig i bilen.

//Tränarna

Avlutningen 13/9
2019-09-07 20:55
Denna säsong har gått med rasande fart och Gothia som har varit höjdpunkten av denna  fantastiska fotbollssäsong.
Vi kommer att ha fotbollsavslutningen nu på fredag den 13/9.
Det vi kommer att göra på avslutningen är att vi kommer att fara till Alcatraz och köra Prison Island för att sedan avsluta med fika.

Vi kommer att samlas 17.45 på Alcatraz.
18.00 - 20.00 kommer vi att köra Prison Island. Lag indelningen kommer alla att få veta på plats.

På Prison Island kommer även tränarna att köra i ett lag för att försöka ge tjejerna en match.

20.00 kommer vi att samlas i ett konferensrum. För att avsluta denna säsong med fika.

Så här kommer samåkningen att se ut:

Lotta: Norah, Thea, Ida och Isabel.
Tomas: Meja, Tone, Tyra och Sanna.
Mattias: Svea, Lilly, Moa och Engla R.
Lars: Alva, Alice,  Engla E.
Björn: Emma, Alma, Felicia T och Tindra.
Anna: Jennifer, Felicia J, Liv och Sofie

Ta med er:
Kupongen för Alcatraz. Alla kommer att få betala sin egen del för Alcatraz.
Oömma kläder.
Gympaskor.
Saken för Max 20 kr.
Matchtröjorna - de behöver inte vara tvättade. Viktigare är att ni tar med dem så Sofie slipper hämta dem.
Ett Glatt humör...…

Är det några funderingar så är det bara att höra av er till Anna (Jennifers mamma) eller Sofie (Livs mamma).

Välkomna till en super rolig avslutning!

// Föräldragruppen