Information om PSG och Gothia
2020-03-31 21:29
Det är oroliga tider just nu med massor av funderingar hur sommaren blir pga Convid 19. För tillfället så är det en mycket oviss försäsong och sommar vi möter.
Denna sommar skulle bli en helt fantastisk sommar med seriematcher och cuper som vi både spelare och ledare har sett framemot.  Det vi kan vara överens om att det kommer att bli lite annorlunda men vi ska även denna sommar göra den så bra vi bara kan, fastän det är mer oviss hur sommarens upplägg blir. En cup är redan inställd och nu så hoppas vi verkligen att både PSG och Gothia blir av.

PSG så har vi inte hört något annat än att den blir av. Men så fort vi vet något så meddelar vi er.

Gothia så har vi löpande kontakt med dem och precis i dag så fick vi veta att de tänker genomföra den, men att de lyssnar på Folkhälsomyndigheten och att det kan ändras från en dag till en annan.

Ang Gothia så är det så att vi har bokat tåg till Göteborg och flyg hem. Den 8/4 ska vi betala 25% av resan. Sedan ska resterande betalas in 45 dagar innan avfärd.  Vi funderar just nu på att ändra hemresan från flyg till tåg, för att det är större chans att vi får tillbaka pengarna om Gothia inte blir av. Men det måste kollas upp och återkommer med mer information då vi vet mer.

Boendet ska betalas i Maj, den summan får vi tillbaka om Gothia beslutar att inte genomföra cupen samt om vi beslutar att inte fara. Men då ska vi ha bestämt oss innan 10/6. Vi ledare vill avvakta så långt det bara går innan vi beslutar oss hur vi gör. Vi kommer att följa alla rekommendationer som Folkhälsomyndigheten samt NFF och Svenska Fotbollsförbundet kommer med. Det vi skulle tycka var intressant är att få veta vad ni föräldrar står inför denna fråga.

Kontakta gärna Lotta eller Sofie om ni har frågor eller funderingar, så ska vi svara er så gott vi bara kan.

//Ledarna
Nordic Top 12 - inställd.
2020-03-24 13:30
Har fått veta att Nordic Top 12 cupen är inställd.

Vi har därför tackat Ja till en träningsmatch mot IFK Luleå söndag den 26/4.
Vi kommer även att försöka få någon till träningsmatch den helgen.

Allt eftersom vi får klart med matcher och träningstider så kommer vi att uppdatera kalendern. Så gå gärna in i bland och kolla.

// Ledarna

Riktlinjer med anledning av Corona utbrottet
2020-03-19 23:20

Coronautbrottet innebär stora påfrestningar på vårt samhälle. Svensk fotboll har ett ansvar att bidra till att konsekvenserna blir så hanterbara som möjligt och att så få som möjligt drabbas. SvFF har därför tagit fram riktlinjer och rekommendationer till stöd för föreningar, distriktsförbund och andra berörda parter.

Vårt förhållningssätt i rådande läge är att anpassa vår verksamhet och vidta de åtgärder som situationen kräver. De beslut vi tar baserar vi på den information som finns tillgänglig, och på regeringens och ansvariga myndigheters direktiv. Samtidigt är vi medvetna om att situationen förändras hela tiden och att vi kan behöva ompröva ställningstaganden.

Alla vi som tillsammans är svensk fotboll har också ett ansvar att upprätthålla och fortsätta att driva vår verksamhet i den utsträckning situationen tillåter. Vår bedömning just nu är det fortfarande är möjligt att spela och träna fotboll, både på senior- och ungdomsnivå. Däremot avråder vi från alla typer av möten och sammankomster som inte är direkt verksamhetskritiska. Fotbollen är en positiv kraft i samhället, som säkert även i det rådande läget kan bidra till välmående och sammanhållning.

SvFF har tagit fram riktlinjer och rekommendationer som alla delar av fotbollsrörelsen bör förhålla sig till. Vi tror att dessa kan vara ett bra stöd som gör det enklare för föreningarna att ta hand om sin verksamhet och fatta beslut i en utmanande tid.

Alla måste dock vara införstådda med att läget kan skifta snabbt – nya beslut från myndigheter kan komma, situationen kan både förvärras och förbättras. Dessa rekommendationer och riktlinjer kan därför behöva uppdateras (i princip bör man utgå från att detta kommer att hända). Om så sker kommer SvFF meddela alla berörda på snabbast möjliga vis.

Läs mer om SvFF riktlinjer gällande Coronautbrottet här: svensk-fotbolls-verksamhet-under-corona---beslut-riktlinjer-och-rad-2020-03-18.pdf »

Fika i kommunhuset 27/3
2020-03-19 22:39
På föräldramötet så berättade sponsorgruppen om att vi har fått i uppdrag att servera fika i kommunhuset fredag den 27/3 kl 14.30. Nu så härjar Coronaviruset  som har gjort att skolor stängs osv. Sponsorgruppen har varit i kontakt med kommunhuset i början av denna vecka för att kolla hur det blir och då skulle vi ha serveringen. Så vi beslöt att vi planerar efter det och återkommer om det blir andra rekommendationer.

Lilly och Liv som ska servera måste vara på kommunhuset  kl.14.00. Irene /Kjell (Tones mamma eller pappa) kommer också att vara där. Tjejerna kommer att få ha på sig sin matchtröja under tiden.

Vi tjänar på detta: 2500 kr.

Vi kommer att behöva detta:

Lilly, Felicia J, Isabel och Meja: Tar var sin termos med kaffe.

Tone: Vattenkokare till te vatten samt te påsar.

Liv: Saft, Tillbringare, laktosfri mjölk, Servetter, muggar, handsprit

Tyra: Glutenfri långpanna

Tindra: Laktosfri långpanna

Sanna: vanlig långpanna

Felicia T: Vanlig långpanna

Är man osäker hur stora bitarna ska vara så har de skrivit 7 gånger 7 cm.

Eftersom många jobbar under dagen och kanske inte kan fara med sakerna till kommunhuset så får vi hjälpas åt med det..

Är det någon som har funderingar så tveka inte att höra av er.

//Sofie

Extra insatta träningar
2020-03-19 22:25
Vi har bokat in 2 tisdagar i rad med början nu  på tisdag den 24/3 Kl: 17.50 - 19.00 i C - hallen (Norrmalmia).
Vi har anlitat en instruktör som kommer att ha pass med oss.
Klädsel: vanliga idrottskläder och gymnastikskor.

Vid frågor så kontakta Sofie 070-2799551.

På grund ut av Coronaviruset så kan det bli ändringar om det blir det meddelar vi det så fort vi bara kan.

Träning, AirDome, 07/04 18:30
Träning, AirDome, 09/04 17:00