Välkommen till PIF F09
Om du vill vara med och spela fotboll med oss kan du helt enkelt komma till vår träning samt anmäla dig via fliken Medlemskap. Träningstid och plats hittar du i kalendern.

Välkommen!

Info Gothia
2024-07-08 00:35

Hej, nu närmar det sig....

Jag har skrivit ihop lite info som är bra om alla tittar på, lite om packlista, lite om veckan som kommer samt några ordningsregler som alla måsta följa. Infon hittar ni under "dokument"

Match imorgon - lycka till!!!

/David

Stort tack till er föräldrar!
2024-06-30 19:25

Vi vill nu efter avslutad cup tacka alla er som jobbat i hamburgeriet i helgen. Allt har flutit på superbra, alla har som vanligt jobbat på väl och framförallt är det roligt att stämningen under arbetspassen är så god. Troligen så är detta det sista året som vi har ett eget ansvarsområde under PSG vilket innebär att vi nu nog lämnar över stekandet och brödpackandet till andra. Återigen tack för er insats och ha en fin fortsättning på sommaren! /Åsa och Anna

Advokat Marcus Ström sponsrar maten!
2024-06-25 20:40

Vår huvudsponsor hörde precis av sig och meddelade att han står för middagen på torsdag! Magiskt! 🙌👏🍕

Stort tack från hela laget! 🙏

Ledarna

Mat och match på torsdag!
2024-06-25 19:57

På torsdag blir det mat, snack och match! 🍕 ⚽️

Vi samlas senast 16:45 på Pizzeria Viking och tar med maten och käkar ute vid kanalen. Efter att vi käkat och taggat inför PSG tar vi oss till LF där vi gemensamt ser damerna krossa AIK! 💪

Lagassan är lite lätt ansträngd i dagsläget men Advokat Ström sponsrar oss med mat!! ⚽️ 👊

Här finns menyn: https://www.vikingpitea.se/

(Klicka på beställ online och välj sen avhämtning)

Förbeställ valfri rätt genom att messa David på 073-049 85 65 senast 12:00 på torsdag.

Vi ses!

Ledarna

Veckobrev vecka 24
2024-06-08 23:43

Hej

Vi har match på måndag mot Saik, LF på naturgräset, och även nästa söndag då mot IFK Råneå. Vi behöver ha fika, jag har gjort en fikalista, på måndag är det Stella Ströms familj som ansvarar för kaffe (och att fikalådan är uppdaterad, jag tror att den är på Nordlunda men ring mig Maria så får vi försöka lokalisera den imorgon) och Saga Pärlestrands familj som ansvarar för fika (ingen komplicerat, köp kakor eller nått). Nästa Söndag är det Alva Renlund som ansvarar för kaffe (och fikalådan från Ströms) och Embla Gumaelius som fixar fika. Nästa match därefter är inte klart men ansvarig för fikalådan är Elma Risberg, och fikat ska Hilda Nilsson Grönlund ordna.

Matcherna för Piteå Summergames är ute, jag har lagt in dem i kalendern. Möter två norska lag samt ett lag från Umeå, Flurkmark. Kul med nya lag.

För att kunna spela både Piteå Summer Games och Gothia så behöver vi registrera våra spelare, vilket jag antar är ok för alla (man får frågan när man anmäler sig som medlem i Piteå IF) För att man ska kunna se vem som gör mål och vilka som spelar på deras appar och i resultatservice så behöver också namn och tröjnummer bli publikt. Om det är någon som inte vill att deras namn ska vara publikt behöver ni SMS:a mig på 0705796196 och meddela det. Annars utgår jag ifrån att alla är ok med att deras namn och tröjnummer syns i samband med de två turneringarna. Vill också passa på att påminna om att alla som spelar Gothia ska kunna identifiera sig (om man inte kan det får man inte spela, så det är viktigt att komma ihåg det när vi åker till Göteborg också).  Mer info om vilka ID-handlingar som är godkända finns här : Ålderskontroll - Gothia Cup .  Tänk på att det kan ta en stund att ordna sånt så har man inte det idag är det dags att ta tag i frågan.

/David