Välkommen till PIF F09
Om du vill vara med och spela fotboll med oss kan du helt enkelt komma till vår träning samt anmäla dig via fliken Medlemskap. Träningstid och plats hittar du i kalendern.

Välkommen!

Vi går på naturgräs idag 18:00!! ☀️⚽️
2024-05-29 13:52

Äntligen! ☀️⚽️☀️⚽️☀️⚽️

Idag börjar vi träna på LF naturgräs, det kommer bli otroligt kul att få vara utomhus och träna!

Vi har fått nya träningstider och kalender är uppdaterad.

• Måndag 18:00-19:30
  • Onsdag 18:00-19:30
  • Fredag 16:30-18:00

Vi ses! 👊

PSG Arbetspass 2024
2024-05-27 21:15

Hej

Nu är det äntligen klart med arbetspassen för PSG.

Vi har som vanligt Hamburgeriet på Nolia och passen hittar ni under dokument 2024.

Eftersom att några av våra spelare har slutat och det är många av föräldrarna som har specialuppdrag, så är det få familjer att fördela passen på. Ni har alla fått två pass var under helgen.

8 av passen är fördelade till PIF f17, så de kommer och jobbar med oss.

Som vanligt så får ni byta pass med varandra om tiderna inte passar, meddela om ni byter eller skaffar annan ersättare (glöm inte att personen behöver vara över 18 år).

Åsa 070-282 52 74 & Anna 070-569 54 46

Ändrad träningstid imorgon måndag 27/5
2024-05-26 21:48

Tuff match idag!

Vi kör en kortare träning imorgon med start 17:30. Kalendern är uppdaterad.

Gothia lite mer info
2024-05-18 10:00

Hej

Nu är resorna bokade. Tyvärr har vi haft lite motflyt då VY höjt priset med det dubbla samtidigt som SJ inte kunnat ta emot gruppbokningar pågrund av deras bokningssystem,

Effekten av det blev att vår kostnad för att åka tur och retur Älvsbyn - Göteborg blev 96 000 kronor, vilket är cirka 40 000 kronor mer än vad som var budgeterat därför svårt för oss att acceptera.

Därför har jag nu bokat en resa från Piteå Busstation kl 4.30 på lördagsmorgonen den 13e juli. Vi kommer att åka buss till Umeå, tåg från Umeå till Stockholm och vidare till Göteborg. Vi är framme på lördagen kl 17.33 då vi får bo i skola från Lördagen till nästa Lördag. Hem har jag bokat lördagsmorgonen den 20 juli kl 08.24 och då är vi framme i Piteå cirka kl 21.30 på kvällen.

Om vi skulle dominera och gå till finalen på lördag är hemresan återbetalningsbar och då bokar vi om till ngn annan lösning. jag återkommer så klart om det skulle bli så.

Totalt kostar ovanstående 51 700 kronor vilket förstås betyder att vi har bättre förutsättningar att ha kul mellan matcher i Göteborg och våra förutsättningar att genomföra resten av säsongen säkras. Vi har fortsatt behov av lite extra intäkter men har redan nu säkrat två sponsorer för Gothia som stärker kassan.

Jag har noterat ni som skickat Gothia kort till mig och bokat för det, om det är ngn som missat att beställa det så går det bra under helgen, tror jag, så skicka iväg ett sms.

På grund av att det inte gått att gruppboka resorna har jag fått boka en och en vilket betyder att alla inte kommer att ha platser bredvid varandra, men ingen sitter ensam och jag tror att det går att prata med era medresenärer på tågen så det går att få ihop laget lite bättre.

Jag vet inte än vilken skola vi ska bo i, men det ska komma om någon vecka. Vi kanske måsta byta skola mellan första natten och resten av veckan, men det får vi se när vi närmar oss

Gällande serien har det inte gått att boka hemmamatcher på grund av bokningsläget i tältet, men vädret i dag (phu) möjliggör att 11-manna planen på LF arena (den med "riktigt" gräs) kommer att bli spelbar strax och från och med dess har vi den som hemmaarena. Vi kommer också att träna där, träningstiderna är måndag, onsdag och fredag och matchdag är söndag kl 18.  Än så länge har vi träning i tältet så det kommer ett mail när det ändrats.

Sen är det väl ändå dags för supporterna att vakna till liv. Jag och Eva har flaggor, vem fixar trumman, musiken, fanskläderna, hejaramsorna, AF?

/David

Inställd match mot Råneå/Rutvik
2024-05-05 13:23

Vi har tyvärr behövt ställa in dagens match mot Råneå då vi trots spelarlån från F11 pga sjukdom och skador inte får ihop en trupp.

Råneå/Rutvik har varit schysta och gått med på att flytta matchen så vi tappar inte en match utan kan spela den vid senare tillfälle.

Stort tack till F11 och F10 som alltid ställer upp när vi är i kris! 😄👊⚽️

Vi ses på träningen imorgon!