Välkommen till PIF F09
Piteå Summer Games 2019
Om du vill vara med och spela fotboll med oss kan du helt enkelt komma till vår träning samt anmäla dig via fliken Medlemskap. Träningstid och plats hittar du i kalendern.

Välkommen!
Världens bästa fotbollsspelare i Piteå
2021-10-16 10:21

Hej. Kan inte hålla mig från att uppmanna alla som kan o vill att gå o se världens bästa fotbollsspelare på riktigt imorgon kl 14 på LF.

Vill ocskå påminna om att lämna in matchtröjor!

Arbeta ikväll - obs!!!
2021-10-11 12:06

Hej

Jag hann precis stänga boken för säsongen så visade det sig att jag missat att vi ska sälja hamburgare under kvällens herrmatch mot Umeå.

Så här står det i mailet som jag fått från kansliet:

Vid varje match behövs 6st föräldrar för att bemanna kiosk och hamburgeri och parkering.

I slutet av match stänga och rengöra kiosk och hamburgeri.

Samling 1,5 tim. innan matchstart vid entrén till ishallen där ni blir mottagna och informerade.

Ansvariga för ungdomslagen förbereder vid kiosken i god tid före pausvilan för att undvika kö.

Matchen börjar kl 19.00 vilket innebär samling kl 17.30

Jag kan ställa upp men jag behöver 5 st till

SMS:a mig på 0705796196 om ni kan tänka er att hjälpa till - jag kommer att kommentera här om vi har blivit 6 st, så om ni inte hört ngt är vi för lite folk!

Jag ber om ursäkt för att jag bommat detta

TACK!
2021-10-10 21:18

Länk till föräldraenkät

Hej

Säsongen är över och jag är vädligt stolt över tjejerna men också över teamet runt om laget som gör en säsong möjlig. Den absolut största bedriften gör våra tränare, så jag vill passa på att tacka Anders, Andreas, Petter, Tobias och Andre för deras tålamod, glädje, känsla och passion för lagets utveckling.

Jag har sammanställt en utvärderingsenkät som jag vill att alla föräldrar svarar på, den hittar ni högst upp i detta meddelande.

Vi ska lämna in alla grejer för året, så jag vill att ni lämnar in matchtröjorna (vit och röd) tvättade och i en plastpåse i min brevlåda, Öringgatan 12. Det vore absolut perfekt om ni kunde ha gjort det senast tisdag.

Jag vet att det finns förhoppningar om att hitta en speltid under vintern för de tjejer som inte har någon vinteraktivitetet, jag har inte lyckats med detta ännu men när det har löst sig så återkommer jag med information om det.  Om inte annat så hoppas jag vi ses i början av april!

Ta hand om er

Och vinnaren är...
2021-09-24 17:12

Hej de som vann lotteriet och får äran att representera PIF på söndag är Hani och Elsa. Om ngn utav er inte kan måste ni meddela reserven Leia omgående.

Ni ska samlas kl 10.15 på Acusticum i svarta byxor (Adidas om ni har) och den röda matchtröjan. Lycka till!

Vänligen David

Kungen o Drottningen
2021-09-21 20:52

Hej

På söndag den 26 september kommer Kungen och Drottningen till Piteå och Piteå IF är inbjudna för att representera Piteås idrott, då specifikt damidrott.

2 spelare från vårt lag får äran att delta, tillsammans med tjejer från andra åldersgrupper och delar av damlaget.  Samling är kl 10.15 på Acusticum och evenemanget förväntas vara klart 11.15. Klädsel är de svarta Adidas byxorna o den röda matchtröjan. Det förväntas vara press på plats så ni som vill vara med ska vara ok med att synas i tidning o tv.

Pif har en vuxen, Jens Hedström,  på plats för att ta hand om tjejerna.

Ni som vill representera Piteå if och träffa Kungen o Drottningen kan skriva det i gästboken. Jag lottar 2 namn på fredag kl 16.

Vänligen David