Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Piteå IF Fotbollsförening
Fotboll
F 10

Välkommen att spela fotboll med flickor födda 2010!
Vi är ett härligt gäng tjejer som tycker om att spela fotboll och ha roligt tillsammans! 😊⚽ Om du vill vara med är det bara att kontakta någon av ledarna/lagledaren (tel.nr finns under kontakt) eller komma på någon av våra träningar (tid och plats se under fliken kalender på denna sida)! 😊
Sommaruppehåll och information!
2020-07-04 14:43
Som tidigare är skrivet så är tjejerna sommaruppehåll efter träningen imorgon Söndag och börjar om Onsdag den 29/7, se kalendern.
Väldigt viktigt att ni kommer ihåg att kolla i kalendern regelbundet vilka dagar och tid vi har träning och även vilka dagar era tjejer har match. 
Vi kommer efter sommaruppehållet att skicka ut kallelse till matcherna. Då är de väldigt viktigt att anmäla tjejerna före stoppdagen och tiden(då skall man svara om man kommer eller inte), för annars tar vi de som att tjejerna inte skall vara med. Vi kommer inte att ringa runt. Kommer då att ta in reserver - finns en lista så att alla tjejer får lika många reservmatcher. 
Även mycket viktigt att tjejerna kommer i tid till både träningar o matcher för tränarnas planering, för annars går deras träningstid och samlingstid åt att tränarna får göra om planeringen. 

//Tränarna och Lagledarna
Ändring i kalendern! Ingen träning onsdag denna vecka! Träning tisdag och söndag.
2020-06-30 06:54
Träning i veckan idag tisdag 30/6 och söndag 5/7, därefter sommaruppehåll med omstart ons 29/7.
Njut av sol och bad ☀️🤗 så ses vi laddade inför höstomgången! ⚽ Kolla i kalendern, många matcher i början av höstomgången. 
/Ledarna
Påminnelse: Meddela matchfrånvaro i tid!
2020-06-23 21:21
Vi vill bara påminna er föräldrar att anmäla frånvaro i gästboken eller till ansvarig ledare om er tjej inte kan spela match som hon är tilldelad att spela. Se vilken grupp er tjej spelar i, bry er ej om det är Piteå IF FF Lag 1 eller 2 utan håll koll på vilken grupp er tjej är med i och därmed vilka matcher hon är tilldelad att spela.
Anmäl i så god tid som möjligt/så snabbt ni vet att er tjej inte kan vara med på en match så att vi har möjlighet att ringa in extra spelare. 
/Ledarna
Sommaruppehåll!
2020-06-07 12:22
Sommaruppehåll blir v. 28,29,30. 
*Glöm ej, inställd träning idag 7/6.
/Ledarna
v.24. Träningar på Sparbanken Nord planer! (/Strömbacka Strand)
2020-06-06 21:29
Bra kämpat alla tjejer i de två första seriematcherna! Nu till veckan börjar vi träna på Sparbanken Nord planerna (/Strömbacka Strand) vilket blir bra för tjejerna då det är flertalet av dem som har problem med hälarna. Morgondagens träning alltså Sön 7/6 inställd träning pga stor spelarfrånvaro. Jag har tagit bort alla träningar som är på en dag när vi har match. Planen är att ha 2 träningar/vecka och de varvas mellan tisdagar, onsdagar och söndagar beroende på när vi har seriespelsmatcher. 
*Till veckan (v.24) är det match tisdag, torsdag, lördag och träning onsdag, söndag. Se i kalendern i sportadmin hemsidan och håll koll på när det är träning och när er tjej ska spela match varje vecka. Hör av er vid funderingar!
/Frida, lagledare 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
Piteå Idrottsförening, 20/11 10:59 
Piteå Idrottsförening, 05/09 10:01 
Piteå Idrottsförening, 27/08 14:57 
Piteå Idrottsförening, 01/07 13:22 
Piteå Idrottsförening, 21/05 16:28 
 
Samarbetspartners
Stöd Piteå IF