Välkommen till PIF - P11

Vi är ett gäng killar födda 2011 som spelar fotboll tillsammans! Vill du hänga på ska du anmäla dig på fliken "Medlemskap" här ovanför och ta kontakt med någon av tränarna.

Information om PSG - VIKTIG UPPDATERING!
2022-06-29 22:24

Vi har visst missat lite i kommunikationen, se uppdaterad kursiv info nedan för lag 3.

Nu närmar sig årets fotbollshöjdpunkt med stormsteg och alla vi ledare ser fram emot helgen väldigt mycket.

För de spelare som vill gå med i invigningsparaden fredag kväll så är det samling på grusplanen bredvid PiteEnergi plan 6 från 19:00. Paraden börjar 20.20 och vi kommer att ha ledare på plats som följer med killarna så länge paraden pågår. Även de spelare (lag 3) som spelar match mot Peru 22:00 får gärna medverka i tåget, vid behov smiter vi ev. lite tidigare så vi hinner i tid till matchen. Vi rekommenderar att man går i vanliga skor och tar med sig fotbollsskorna i ryggsäcken.

Påminner också om att komma ihåg att ta med vattenflaskan till alla matcher om det är så här varmt.

Efter Summer Games tar vi ett välförtjänt träningsuppehåll till den 25/7. Uppmuntra gärna killarna att träna fotboll hemma under uppehållet.

Hoppas vi ses till helgen!

/Ledarna

Träning inför Piteå Summer Games
2022-06-26 20:19

I veckan laddar vi för fullt inför Summer Games och både måndag och tisdag fokuserar vi på att spela ihop lagen inför cupen så det vore bra om så många spelare som möjligt kommer på båda träningarna.

Torsdagsträningen ställer vi dock in så alla är pigga och redo för match på fredag morgon.

/Ledarna

Spelschema + lagindelning Piteå Summer Games
2022-06-21 21:59

Här hittar ni spelschemat och lagindelningen för Piteå Summer Games 2022. Som vanligt gäller samling 30 minuter innan matchstart vid matchplanen. Medtag vattenflaska, matchtröja och ev. målvaktshandskar. Frånvaro meddelas direkt till ansvariga tränare.

För mer information angående planer etc. kan ni gå in på PSG:s hemsida

BD Open + lagets ekonomi
2022-06-16 19:39

Vi har till sist motvilligt tagit beslutet att vi inte kommer att åka på BD Open detta år, främst av ekonomiska skäl. Att åka dit kostar drygt 1000:-/spelare och med 38 st spelare i laget blir det snabbt stora pengar även om vi tar ut en cupavgift.

Att hålla igång laget en säsong utan övernattningscuper eller ”kostsamma” utflykter (ex. äventyrsbad el.dyl.) innebär i dagsläget ungefär nedan utgifter för laget:

Pizza + dryck 1ggn/säsong

2500:-

Fika 2 ggr/säsong

1400:-

Målvaktshandskar/kaptensbindel etc.

1000:-

Påfyll medicinväska

1000:-

Lokala cuper 2 st (ex. SAIK, examen)

7000:-

Övriga utgifter

3000:-

Tot

15900:-

Det vi hittills beslutat att vi ska göra för lagkassan i år är sälja fika på hemmamatcher samt sälja 2 dreamstarhäften vår + 2 dreamstarhäften höst. Detta ger oss ca 17000:- in, dvs. alldeles för lite för att bygga lagkassan inför framtida trevligheter.

Vill vi åka på ex. Umeå Open kostar det i år 1500:-/spelare (räkna med höjningar av alla kostnader till nästa år). Åker vi med 30 spelare behöver vi alltså mellan 60-70.000 kr i lagkassan bara för att gå jämnt upp det året.

Därför vill vi vädja om fler förslag och initiativ för att tjäna pengar, och framför allt någon som kan ansvara över dessa saker för vi ledare har fullt upp. Skriv i gästboken eller prata ihop er med varandra. Vi behöver göra en gemensam ansträngning så vi i framtiden kan göra fler roliga saker med killarna!

Vi skulle också behöva fler vuxna som engagerar sig i laget. Bara i år har vi blivit åtta spelare fler vilket är superkul, men det innebär också mer arbete. Har vi någon frivillig som är sugen på att hjälpa till som tränare vore det toppen, men vi uppskattar också om man som förälder kan tänka sig att stanna kvar någon träning och hjälpa till att ex. hämta bollar och hålla ordning och reda.

Om vi alla hjälps åt blir det både enklare och roligare. Tveka inte att kontakta någon av oss vid frågor eller förslag.

Väl mött! /Ledarna

P 10 önskar låna en spelare
2022-06-15 21:14

P 10 vill gärna låna en spelare av oss till söndagens bortamatch mot Luleå SK. Den spelas kl.14.00. Två av våra egna lag har match samma dag. Det gäller för röd/svart och blå/gul. Anmäl intresse i gästboken senast på fredag.

Mvh tränarna