Välkommen till Piteå IF F-11

Vi är ett stort gäng glada tjejer som älskar att spela fotboll!

Sommaruppehåll
2024-07-01 16:21

Tack till alla tjejer för deras insatser under psg, det är så roligt att se dem spela och det är så kul att träffa er föräldrar på matcherna och hejja på tjejerna tillsammans!

Stort tack till alla föräldrar som jobbar på arbetspassen, vi vet att det är krävande och en intensiv helg.

Nu väntar ett sommaruppehåll för tjejerna och vi börjar om med träningen igen torsdag den 18 juli.

Tjejerna har fått en utmaning av tränarna så vi ber er att påminna och peppa dem att träna på detta:

När de kommer tillbaka från uppehållet ska de visa upp 10 jongleringar med boll.

ha en trevlig sommar så ses vi efter uppehållet!

Väskförbud
2024-06-27 17:51

Påminner om att det är väskförbud på matchen på LF idag, så att tjejerna inte tar med sig nån väska som de måste lämna!

Torsdag 27/6
2024-06-24 15:30

Vi ställer in träningen på torsdag och går tillsammans och ser Piteås damer ta emot AIK. Matchen börjar 19.00 så vi samlas 18.30 vid ingången till LF Arena.

Loppis psg
2024-06-23 21:23

I samband med PSG ska de ha lite evenemang på Norrstrand iår och vi har fått möjlighet att ställa upp ett bord och sälja saker på en loppis som de planerat onsdag och torsdag. Tanken var att vi föräldrar kanske har saker vi vill skänka och sedan får tjejerna själva sälja och pengarna går till lagkassan. Har vi några tjejer som skulle vara intresserade av detta och har vi några föräldrar som är i rensartagen så får ni gärna skicka till mig så att jag vet om det är nåt vi ska göra (073-5023283)

Dagarna det gäller är:

onsdag kl 10-18

Torsdag 10-00

man väljer själv vilka tider man vill stå och bord behöver man hålla med själv.

Lagindelning PSG
2024-06-18 14:37

Hej,

Här kommer lagindelningen till PSG! Med en liten reservation för om det skulle bli stora bortfall ur något lag precis innan cupen, då kanske det måste flyttas om lite.

Samling 45 minuter innan första match.

Lag Röd

Alma