VÄLKOMMEN TILL PITEÅ IF FF F12:s HEMSIDA

Måndag 17/6 - 30 min innan träning
2024-06-13 22:14

På måndag kommer det en från PSG-gänget för att träffa tjejerna angående reklamfilmen, så då samlas vi 30 min innan träningen. Blir nog riktigt kul!

Syns där!

Mvh tränarna

Loppis under PSG-veckan
2024-06-05 18:01

Vi har fått ett erbjudande att stå på loppis för att få chans att fylla på lagkassan. Eventrum som bjuder på detta, ska arrangera loppis,barnaktiviteter och marknad nere på Norrstrand under PSG veckan, onsdag och torsdag.  Vi vill höra ifall det finns något intresse att stå på loppis antingen onsdag 15-18 eller torsdag 18-21? Det kan ju vara en rolig grej för tjejerna att stå tillsammans och sälja ☺️
Kolla gärna upp om ni har något ni vill bli av med och meddela om någon av tiderna passar. Man får stå båda dagarna. Vi behöver meddela hur många som kommer vilja stå tills på fredag 7/6 så återkoppla gärna så fort som möjligt till någon i föräldragruppen! ☺️

Info!
2024-06-04 20:50

Här kommer lite blandad info för denna vecka.

- För de som har match torsdag så kommer det finnas hamburgare att köpa i samband med matchen i Arvidsjaur, ifall nån är hungrig efteråt.

- Träning för det andra gänget torsdag som vanligt.

- Match för bägge lagen lördag.

- Ingen träning söndag.

Mvh tränarna

Psg pass 2024
2024-06-02 22:21

Nu har jag fördelat ut passen för Piteå Summer Games 2024. Ni kommer att vara i matsalen på Strömbackaskolan som ni var ifjol. Vissa av er har 2 pass. Gå in under dokument Pif Mat Strömbacka och kolla era pass (det står era barns namn) men även om jag har rätt mobilnummer till er.

Är det så att man inte kan ta sitt pass är ni själva ansvariga för att antingen byta inom laget eller hitta en ersättare, som måste vara över 16år.

Då vill jag veta det.

Har ni några frågor kan ni höra av till mig

Lise-Lotte 070-6779743

Nya cuplag, inför examenscupen och nya träningstider
2024-05-28 22:14

Hej,

Vi kommer rotera i lagen för de resterande cuper vi kommer spela i år. Alltså Examenscupen (nu i helgen), Piteå Summer Games samt eventuellt ytterligare en cup till hösten. I övrigt fortsätter vi med serielagen som vi har för nu under vårsäsongen.

För de som kommer att byta lag/färg på tröjan så kommer vi dela ut ytterligare tröjfärg till samlingen på Examenscupen nu på lördag. Vi kommer samlas 10.30 i Hemmingsmark (vid plan 2) och första matchen börjar 11.15 för båda lagen.

Spelschemat hittar ni här och klickar in på respektive lag: https://examenscupen.cups.nu/2024/result/categories/45835488

Cuplagen ser ut enligt nedan:

Piteå IF FF Vit (2)

Ellen Le

Lykke

Lova

Nya träningstider: Vi har nya träningstider inför nästa vecka då Nordlundas gräsplaner ska öppna upp från och med 3/6, så håll koll på kalendern. Håll även utkik på kalendern i samband med matcher för respektive lag. I veckan tränar vi endast tisdag och resterande sammankomster kommer vara matcher/cupspel.

/Ledarna