Välkommen till F12 hemsida

Dubblering till match idag mot Lira
2022-05-21 08:19

Hej,

Då vi är lite kort om spelare till dagens match mot Lira BK i Lag 2 så har kallelse gått ut till några spelare i Lag 1 om att vara med. Så ni som blivit kallade från Lag 1 svara gärna så snart ni kan om ni kan vara med.

Vid nästa möjlighet att dubblera kommer nya spelare få möjlighet.

Vi ses!

Årets försäljning för F-12
2022-05-19 13:50

En lite längre inlägg men viktigt att ni läser hela.

På tidigare genomfört föräldramöte informerade vi om årets försäljning för flickor - 12.
Vi behöver göra en rättelse av informationen vi gav er då eftersom det visade sig vara en kommunikationsmiss mellan oss och tränarna.

Informationen som gavs var att vi skulle genomföra 2 fikalotterier samt swisha en lagpeng på 300:-. Ovannämnda aktiviteter utgår helt detta år och istället kommer vi per spelare sälja 4 st Dreamstar häften nu och 4 st Dreamstar häften till hösten, eftersom det visade sig att dom redan var beställda.

Vi har också en tanke om att vi ska sälja fika på hemmamatcherna som går till lagkassan. Men vi återkommer med mer information angående det om och när det blir aktuellt.

Varje Dreamstar häfte säljs för 200:-, när alla 4 häften är sålda så swishar ni in total beloppet till lagets swish: 123 599 33 73, märkt med barnens namn. Häftena delar ut i samband med träningen 23/5.

I jämförelse mot tidigare år så går det i år 100:- per sålt häfte direkt till F-12s egna lagkassa.

Ni ansvarar för att era häften blir sålda och att pengarna swishas in i ert barns namn.

Vi förstår att vissa kan ha svårt att få sin häften sålda och det är ingen fara tanken är att vi alla i laget ska hjälpas åt att sälja totalen som vi blivit tilldelade.

Har man svårt att få sålt sina häften så ansvarar man för att be övriga i laget om hjälp, detta kan man göra med ett inlägg i gästboken eller att man kontaktar någon av oss i föräldragruppen så kan vi göra ett inlägg om kvarstående häften som behöver säljas.

Varför ska vi samla in pengar till en lagkassa?

Föreningslivet bygger på ideella krafter för att göra det möjligt för barnen att kunna spela fotboll och delta i cuper.
Det kostar pengar att delta i cuper för att täcka utgifterna som blir i samband med cuperna.

Så för att våra tjejerna ska kunna  delta i cuper i närområdet men även framledes längre bort med övernattning så  behöver vi bygga en lagkassa.
Pengarna i lagkassan går alltid till tjejerna i laget och bekostar även avslutningar eller kick-offer. Lagkassan ligger på ett konto som PIF kansli är ägare till.

Har man frågor eller funderingar så är det bara att höra av sig till oss i föräldragruppen.

Föräldragruppen,
Malin Hedqvist 070-5605021
Lise-Lotte Lindblom 070-6779743

Dreamstar!
2022-05-17 20:53

Dreamstar-häftena har anlänt! De delas ut på träningen nästa måndag 23/5. 4 häften/barn, som sedan swishas in till lagets swish: 123 599 33 73, märkt med barnens namn. Det är inte meddelat något sista datum, men gör det gärna direkt.

Seriepremiär och diverse info
2022-05-16 21:03

Till helgen blir det seriepremiär för både Lag 1 & Lag 2.

Lag 1 spelar 22/5 söndag på bortaplan mot Storfors AIK, samling kl 10.00 på Heden i Bergsviken. Se och svara på kallelse för ni som fått denna till er. Ingen träning lördag 21/5 då Lag 2 spelar match då.

Lag 2 spelar 21/5 lördag på hemmaplan mot Lira BK, samling 11.30 på Strömbacka konstgräsplan. Se och svara på kallelse för ni som fått denna till er.

Om vi blir kort om spelare till någon match under säsongen så kommer vi ha ett rullande schema för de som kan/vill dubblera.

Lag 1 kommer under vårsäsongen att möta fler lag från Piteåområdet. Lag 2 möter fler lag från Luleåområdet.

När vi efter sommaruppehållet vänder på serien så vänds spelschemat. Lag 1 möter fler lag från Luleåområdet. Och Lag 2 möter fler lag från Piteåområdet. Detta för att båda lagen ska få möta så många olika lag som möjligt.

Vi kommer fortsätta blanda lagen till cuper. Exempelvis Piteå Summer Games som ligger här närmast.

Då det inte är helt lätt att få tag på vissa lag samt att vi har få tider att tillgå på konstgräs (gäller alla lag) så kommer vissa matcher komma med kort varsel nu i början. Håll därför koll på kallelserna som vi skickar ut. Dessa skickas ut några dagar innan match. Just nu ligger det flera matcher i kalendern som står som "Preliminär". Dessa matcher kan ligga lite hur som helst innan vi fått dessa bekräftade. När vi fått en bekräftad matchdag/tid så tar vi bort "Preliminär".

Som det ser ut nu så kommer vi få börja träna/spela på Nordlunda den 6:e juni. Då kommer vi också ha bättre möjligheter att hitta matchtider. Ni ser preliminära träningtider för Nordlunda i kalendern för F12. Vissa träningstider kommer också att användas för match. Längd på träning kan komma att justeras.

På måndagar (ej lördagar) har vi justerat ned träningstiden till 1h. Tidigare hade vi 1h och 15 min. Uppdaterat i kalendern också.

Vi ses till helgen igen!

Toapapper
2022-05-10 22:06

Toppen att alla hämtade sitt toapapper idag 👍 Alla har tilldelats 5 st balar och varje bal ska säljas för 210:-/st.

F-12 har numera ett swishnummer som är kopplat till vårat konto.

Swisha in den totala summan på 1050:- till

nr: 123 599 33 73  Märk med barnets för/efternamn