Arbetspass Nolia
2024-07-22 18:44

Hej allihopa

Nu har vi fått passen för Nolia (7-11 aug) och vi har försökt att dela ut dessa efter bästa förmåga. Ett pass/barn

Observera att det är olika tider och uppgifter (parkeringsvakt samt entré)

Eftersom tränarna fick pass på PSG så slipper dom nu, samt att Markus och Hanna som drog ett tyngre lass på PSG också blir utan.

Om ni behöver byta erat pass så får ni själva ansvara för kontakten med de andra föräldrarna

Arbetspassen ligger under DOKUMENT

mvh

Föräldragruppen

Träningsstart Måndag
2024-07-21 22:27

Hoppas alla njuter av sommarvärmen! Nu i veckan kör vi igång träningarna igen med start Måndag kl18:15. Vi är lite kort om tränare under semestertider så markera gärna i sportadmin om ert barn inte kan delta någon träning så blir det lättare för oss att planera träningarna.
Vi tränar på samma tider som innan uppehållet.
Nästa cup blir Thor Sjöbergs i Böle Lördag den 3 Aug. Vi ses! //Tränarna

Funktionärs fest PSG2024
2024-06-30 21:44

Hej alla.

Vilken turnering grabbarna fick, strålande sol o värme, tufft motstånd och hårt kämpande grabbar.

Man verkligen såg hur dom slet för varandra.

Och ett stort tack till alla föräldrar som genomfört sina arbetspass med BRAVUR och även ett STORT tack till Hannah som dragit ett stort lass som ansvarsperson för Christinaskolans-logi.

Jag vet att några har pass kvar imorgon också, kämpa och håll flaggan i topp hela vägen in i mål.

Nu rundar vi av PSG för det här året, och vill påminna om att ifall ni vill deltaga på funktionärs festen imorron kväll så hämta era deltagarbiljetter nere på Christina från 08:00.

STORT TACK // Markus & Hannah

Paraden ikväll
2024-06-28 07:25

Nu ser vi fram emot en rolig PSG helg och paraden genom stan ikväll! =)

Vi samlas utanför entrén till bowlingen kl 19:45 (samma plats som ifjol). När vi räknat in killarna går vi gemensamt till den stora samlingen och paraden börjar 20.05.

Killarna ska ha på sig sina matchtröjor men behöver inte ha fotbollsskor och benskydd. Vet ni med er att era barn är ljudkänsliga så är öronproppar bra att ha. Direkt efter att paraden är genomförd så ansvarar ni föräldrar att hämta upp ert barn utanför bowlingen där vi startade.

Om ert barn inte kommer vara med så meddela detta till den tränare som är ansvarig för ditt barns lag under PSG.

Sen en påminnelse att alltid ta med matchtröjan till helgens matcher!

//Tränarna

PSG 2024 Logi-ordningställande
2024-06-23 21:20

Hej.

På tisdag 17:00 önskar vi att så många som möjligt kan deltaga för iordningställande av Christinaskolan. Vi ska sätta upp skyltar, gå igenom lokaler, kiosk, städrutiner etc.

Ju fler som deltager desto fortare kommer det gå, och det är även en bra chans att innan sitt pass hinna bekanta sig med lokalerna.

Önskar särskilt att ni som står uppsatta som på raderna "ansvarspersoner" deltager då ni behöver ha lite mer kännedom än övriga.

Påminner även om att dubbelkolla båda listorna med era pass ifall ni skulle glömt.

Vi träffas vid entrén/ foajen kl 17

Trevlig kväll // Föräldragruppen