Välkommen till Piteå IF FF P10 ✨⚽️✨

Vi är ett gäng som gillar fotboll och som har roligt tillsammans. Vill du lira med oss kan du kontakta någon av tränarna. Kontaktuppgifter hittar du under fliken uppe till höger. Välkommen!

Riktlinjer och råd
2021-05-05 18:00

Här kommer föreningens riktlinjer och råd hämtat från SVFF:s beslut, riktlinjer och råd.

Coronapandemin fortsätter världen över med allvarliga konsekvenser för många människor.
Under pandemin är både minskning av smittspridning och fortsatt fysisk aktivitet viktigt, i båda perspektiven har vi som förening viktiga roller att fylla.

Vår kommun är inte förskonad från Corona och under de senaste veckorna har smittspridningen i Piteå varit mycket hög i jämförelse med de allra flesta andra kommuner.
Vi som förening har också drabbats av Covid-19, både spelare och ledare i olika lag har insjuknat.

Vi vill därför trycka på att följande gäller, för tillämpning av alla lag inom föreningen (utifrån SvFF:s beslut, riktlinjer och råd):
• den som är sjuk, även med milda symtom, deltar inte alls, utan stannar hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Vid bekräftad Covid-19 ska det dessutom ha gått minst sju dygn med symtomfrihet innan återgång till fysisk aktivitet, i syfte att minimera smittrisk och minska risken för hjärtmuskelinflammation. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt,
• håll avstånd till varandra, genomför aktiviteter i mindre grupper och avstå närkampsövningar,
• dela inte utrustning med varandra,
• gemensamma aktiviteter genomförs bara utomhus
• byt om/duscha hemma och res till och från aktiviteten individuellt
• ha inte publik på träningar eller träningsmatcher (undantag kan ges för de yngsta lagen, men även då gäller det att hålla avstånd)

Ovan beslut gäller tillsvidare.

Vi behöver alla vara beredda på förändringar, både lättnader och ytterligare begränsningar, utifrån förändrade regelverk och utvecklingen av den lokala och regionala smittspridningen.

Vid eventuella frågor kontakta kansliet, 0911-230595 eller kansliet@piteaif.se

/ Styrelsen Piteå IF FF

Representant till Ungdomsrådet
2021-05-02 18:10

Vi behöver en till representant till Ungdomsrådet (se informationen nedanför). Om någon är intresserad och kan tänka sig att ställa upp så meddela Emma Thall, 070-2064922, senast måndag den 10 maj. Om ingen hör av sig kommer lottning att avgöra. Den kommer i så fall att innefatta föräldrar som i dagsläget inte har någon uppgift i laget.

Information från Ungdomssektionen:

"Välkommen på uppstartsmöte för alla grupper i Ungdomsrådet.

Datum: 11 maj 2021

Tid: 19.00 - 20.00

Plats: digitalt via Google Meet: https://meet.google.com/exg-kjiw-oss
Via telefon:  +46 8 505 446 92‬ PIN: ‪139 623 800‬#

Vi ger en kort information om syftet med Ungdomsrådet och vad de olika ansvarsområdena innebär.

Representanter är två personer från varje lag, en ordinarie och en ersättare (endast en behöver delta men båda är naturligtvis välkomna)".

/ Tränarna och Ungdomssektionen

Rabatthäften
2021-04-27 18:30

Nu är det dags att sälja Dreamstar rabatthäften. Varje spelare får tre som ska säljas för 200 kr/st. De kommer att delas ut i samband med nästa träning samt träningen därpå. Kontakta Emma Thall, 070-2064922, om ni har några funderingar. Vi har fått ett eget swishnummer som är direkt kopplat till vårt lagkonto hos PIF. Hädanefter kommer vi alltid att använda det för betalningar. Rabatthäftena ska vara betalade senast tisdag 25/5. Märk betalningen med Dreamstar + barnets namn. Påminnelse: För er som har missat att betala 150 kr till lagkassan gör det snarast. Vårt swishnummer är 123 153 14 58.

/ Tränarna och kassör

Inställd träning
2021-04-24 15:00

Det blir tyvärr ingen träning i morgon, söndag, eftersom Strömbackas plan är full av snö. Vi får sikta in oss på att träna torsdag (kl.17.30-18.45, Strömbacka).

/ Tränarna

Klubbvecka
2021-04-20 12:00

Vi från Sportringen vill börja med att tacka alla er som redan har hunnit göra era klubbeställningar som vi nu allt eftersom börjar leverera ut. Det har fungerat oväntat smärtfritt (peppar peppar) och vi känner verkligen stöd och förståelse för situationen med pandemin som gör det lite bökigare för oss.

I dagsläget är det framför allt ryggsäckar och jackor som är försenade men vi börjar ändå leverera ut allt vi kan. Alla meddelas personligen via mail när beställningen är redo att hämtas hos oss.

Från och med i dag + hela nästa vecka välkomnar vi de yngre medlemmarna i PIF + de som råkat missa förra svängen.

Det är många föreningar och lag just nu i rörelse så det är särskilt viktigt att förbereda sitt besök genom att kika igenom manualen och gärna skapa sitt användarkonto på klubbportalen.se innan.

De som behöver får naturligtvis hjälp av oss men för att undvika större samlingar så är det en uppmaning och vädjan från oss att vi hjälps åt för att minimera riskerna för smittspridning.

Klubbportalen är öppen hela tiden nu för den som redan vet vad som ska beställas (samma modeller som ifjol) eller om det är något som behöver kompletteras men ni kan alltid känna er välkomna att besöka eller kontakta oss!

/Sportringen

Här finns länken till klubbportalen.se

Fredrik Norberg