Uppdatering kring passfördelning, Piteå Summer Games
2024-06-12 23:44

Några nya spelare har tillkommit till laget (kul!) och jag har därför uppdaterat passfördelningen så att föräldrar till Ellie Berg (städ arenor, fredag) och Madina Senga Tchoba (hamburgeri Nolia, fredag) har tilldelats arbetspass. För er övriga föräldrar är ramschemat oförändrat.

De uppdaterade Excel-arken finns att läsa under "Dokument".

Som det ser ut nu behöver inte tränargruppen ta något arbetspass under helgen.

/Viktor

Tider, Spelschema Nationaldagscupen Luleå
2024-06-01 12:08

Uppdaterad Lagindelning!!!!

Hej

Äntligen har vi fått spelschemat till Nationaldagscupen som spelas på NYAB Arena i Luleå

Samtliga matcher spelas 1*10 min, alla lag spelar sina matcher på spelplan "Handelsbanken".

Samling 30 minuter före första match (för vardera lag), därefter 15 minuter innan match.

Röda strumpor, röda shorts. Matchtröja fås och återlämnas på plats.
Tag med egen vattenflaska.
Tejpa ev. örhängen, uppsatt hår. Inga arm-/halsband.

Vid frågor eller funderingar hör av er till någon av ledarna nedan.

LAG 1

Minou

Belle

Sara-Elsa

Hoppas ni är lika taggade som oss!!

Vi ses!

Passfördelning, Piteå Summer Games
2024-05-31 09:18

Nu har jag lagt ut passfördelningen under PSG på Sportadmin (under "Dokument").

Notera att vi arbetar på tre olika områden:

[1] Städ arenor: Amanda Boman, Aria Stenberg, Astrid Åström, Belle Andersson Höglund, Elice Nilsson, Ester Hannerfors, Greta Wikgren, Hanna Brännvall, Hedvig Vikberg Löfstrand, Julia Andersson, Kadria Rahilo, Leya Nilsson, Lilly Franklin, Olivia Nilsson Oja, Linn Olsson

[2] Städ Norrmalmia: Lovi Tjernlund, Maya Söder, Meja Synnegård, Minou Lundström, Penny Sundberg, Polly Danielsson

[3] Hamburgeri Nolia: Molly Nyquist, Sigrid Baudin, Thea Helgesson, Tilly Dannberg, Tyra Tjäder, Vega Sandberg, Vilma Vikström

Om det pass som ni har fått inte passar med ert schema så får ni försöka lösa det sinsemellan i första hand.

OBS! Jag har strävat efter att få ned arbetsbördan till ett pass per barn. För att det ska gå ihop skulle jag önska att tränargruppen pratar ihop sig och täcker ett pass, i nuläget på Hamburgeri Nolia på fredagen.

Trevlig helg!

Viktor Oskarsson

oskarssonviktor@hotmail.com

Lite information
2024-05-30 21:14

Äntligen ska vi få kliva in på gräs!
Så nästa vecka börjar våra nya tider på Nordlunda att gälla.

Onsdag 17:00-18:15 Plan 3,4
Söndag 15:00-16:00 Plan 5,6,7

Nästa vecka kör vi dock bara på onsdagen, med tanke på den stundande cupen i Luleå!

V.27-V30 har vi sommaruppehåll

Det eviga tjatandet om Föräldragrupp kvarstår....

Uppgifter & event
Fördela arbetspass och följa upp arbetad tid för jämn fördelning över året.
• Exempelvis fika vid matcher eller sammankomster.
• Arbetspass till exempel vid Nolia, PSG eller A-lagsmatch.
Försäljningar
• Administrera försäljningar
• Beslut om frivilliga försäljningar

Lagledare har vi förhoppningsvis rott i hamn.

Mvh Ledarna

Försäljning sportlotten
2024-05-22 20:09

Hej

Vårens säljinsats via föreningen är sportlotten, en skraplott med vinstchanser, fyra rabatterbjudanden samt digitalt rabatter

Lotten kostar 50 kr styck och varje barn ska sälja 10 stycken. Har man fler än 2 aktiva barn i föreningen säljer man för de två äldsta. En betalningsavi kommer skickas ut när lotterna delats ut.

Det går också att köpa sig fri för 400 kr/barn.

Föräldrar meddelar senas nu på fredag 24 maj om man vill köpa sig fri. Går bra att meddela imorgon på träningen eller smsa Karin på 070-5931992 eller via mail karin.c.oskarsson@gmail.com

Hälsningar Tränarna

Arbetspass under Piteå Summer Games 2024
2024-05-19 11:21

I år kommer inte våra tjejer att spela matcher under Piteå Summer Games men de kommer att få delta i paraden och vi (läs: föräldrar/vårdnadshavare) kommer att få plöja ned några timmar i föreningslivets tjänst.

Jag heter Viktor Oskarsson, är pappa till Juni och make till Karin (som är en av tränarna). Då informationen från PIF och Piteå Summer Games har varit ovanligt dålig i år så har jag tagit på mig att schemalägga de arbetspass som är fördelade till F17 (arbetspassen skickades ut nu i torsdags, den 16/5).

Vi har totalt 38 arbetspass, fördelat på 3 områden: Hamburgeri Nolia (8 pass), Städ Norrmalmia (6 pass) och Städ LF Arena, Nordlunda, Norrstrand, Stadshuset, Strömsborg (24 pass).

Jag är sedan tidigare s.k. ansvarsperson för Städ Norrmalmia via min andra dotter (F13) och det är på det stora hela ett odramatiskt uppdrag. I år är jag också ansvarsperson (via F13) för Städ LF Arena, Nordlunda, Norrstrand, Stadshuset, Strömsborg men jag vet inte riktigt vad de innebär i detalj. Jag misstänker dock att F17 kommer att ta över ansvaret för det uppdraget nästan år (så ni som har längtat efter att få lägga till ”ansvarsperson” på CV:t har nu chansen!). Hamburgeri Nolia har jag inte koll på men arbetsuppgifterna är nog ungefär vad de låter som.

Mycket av ovanstående kan vi diskutera på det kommande föräldramötet men jag vill redan nu flagga för att flera av arbetspassen kommer att ske under kontorstid på fredagen (den 28/6).

De som är entledigade från arbetspass under Piteå Summer Games är de som har (1) två äldre barn som är aktiva i föreningen, utöver den aktiva i F17, (2) de som är med i te.x sjukvårdsgruppen i Piteå Summer Games och (3) de som är ansvarspersoner för andra lag. Om så är fallet ska PIF meddelas och arbetspassantalet ska korrigeras men jag vet inte om så har skett för F17 (det är för sent att skicka in sådan information nu). Men jag skulle önska att ni som har sådana undantag meddelar mig via mejl och så gör vi det bästa av situationen.

Det finns inte några regler om att tränare är entledigade från arbetspass men med tanke på den tid som de lägger ned i övrigt så tycker jag att det är självklart att de inte behöver ta arbetspass.

Viktor Oskarsson

oskarssonviktor@hotmail.com